Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul primar timisorean, Gheorghe Ciuhandu, la iesirea de la DNA: Sunt suspect intr-un dosar privind vanzarea de case nationalizate

România Liberă România Liberă,
Fostul primar timisorean, Gheorghe Ciuhandu, la iesirea de la DNA: Sunt suspect intr-un dosar privind vanzarea de case nationalizate

Fostul premier al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a declarat vineri, la iesirea de la DNA, ca are calitatea de suspect intr-un dosar in care se fac cercetari cu privire la vanzarea de locuinte nationalizate. continuă pe România Liberă

Fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, la DNA: Reprosul e clasic, abuz in serviciu, stiti ca asta e boala nationala (VIDEO)

Fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost audiat vineri la DNA intr-un dosar privind vanzari de locuinte din perioada in care acesta era edil. La iesirea de la DNA, Ciuhandu a.

Nicolae Robu si Gheorghe Ciuhandu, urmariti penal pentru abuz in serviciu in cazul retrocedarii a 967 de imobile

ACTUALIZARE 13:50 Nicolae Robu, actualul primar al Timisoarei, si fostul edil Gheorghe Ciuhandu sunt urmariti penal pentru comiterea infractiunii de abuz in serviciu in cazul retrocedarii a 967 de imobile, prejudiciul identificat de procurori fiind de 40 de milioane de euro, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). *ACTUALIZARE 12:26 Fostul edil Gheorghe Ciuhandu, pus sub acuzare pentru abuz in serviciu *ACTUALIZARE 11:56 Nicolae Robu a fost pus sub acuzare pentru abuz in serviciu intr-un dosar in care este investigat modul in care au fost incheiate sute de contracte pentru vanzarea unor case nationalizate din centrul orasului Timisoara.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, si fostul edil Gheorghe Ciuhandu, urmariti penal pentru abuz in serviciu intr-un dosar privind retrocedarile unor imobile, cu prejudiciu de 40 de milioane de euro

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, si fostul edil al municipiului, Gheorghe Ciuhandu, alaturi de un fost director din cadrul Primariei sunt urmariti penal de DNA pentru infractiunea de abuz in.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, si fostul edil Gheorghe Ciuhandu, urmariti penal intr-un dosar privind retrocedarile unor imobile

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, si fostul edil al municipiului, Gheorghe Ciuhandu, alaturi de un fost director din cadrul Primariei sunt urmariti penal de DNA pentru infractiunea de abuz in.

Fostul primar al Pitestiului, trimis in judecata de DNA pentru ca a asfaltat ilegal un drum pana la casa secretarei

Procurorii DNA Pitesti l-au trimis in judecata, in stare de libertate, pe Tudor Pendiuc, fostul primar al Pitestiului, pentru instigare la abuz in serviciu. Pendiuc e acuzat ca in 2014 a pus un subordonat sa asfalteze ilegal drumul care ducea la casa secretarei sale, Carmen Lis.

Fostul primar al Pitestiului Tudor Pendiuc, trimis in judecata intr-un nou dosar de coruptie

Fostul primar al municipiului Pitesti Tudor Pendiuc a fost trimis in judecata intr-un nou dosar de coruptie instrumentat de DNA, fiind acuzat de instigare la abuz in serviciu. Alaturi de Pendiuc, in acelasi dosar, a fost trimis in judecata si fostul director al Administratiei Domeniului Public Pitesti Florentin Mircea Braniste, acuzat ca a dispus asfaltarea, din bani publici, a unui drum care nu apartinea municipiului Pitesti.

Fostul primar din Navodari, judecat pentru abuz in serviciu, a cerut in instanta suspendarea si anularea OUG 14

Fostul primar al orasului Navodari Nicolae Matei a depus doua cereri la Curtea de Apel Constanta, cu privire OUG 14, prin care sunt abrogate prevederile Ordonantei de Urgenta 13, de modificare a Codului penal si.

Fostul primar din Lupeni, Cornel Resmerita, a cerut o expertiza medico-legala in dosarul sau de abuz in serviciu

Magistratii asteapta rezultatele unei expertize medico-legale pentru a continua judecarea dosarului in care Cornel Resmerita, fostul primar din Lupeni, a fost acuzat de abuz in serviciu. Directia Nationala Anticoruptie a reclamat un prejudiciu de peste trei milioane de lei.

Fostul primar din Navodari, judecat pentru abuz in serviciu, a cerut suspendarea si anularea OUG 14 la Curtea de Apel Constanta

Fostul primar al orasului Navodari Nicolae Matei a depus doua cereri la Curtea de Apel Constanta, ambele legate de OUG 14, una pentru suspendarea actului administrativ, iar cealalta de anulare a acesteia, instanta urmand sa stabileasca termen de judecata.

Fostul primar din Navodari, Nicolae Matei, condamnat pentru mita, cere in instanta anularea Ordonantei 14

Fostul primar al orasului Navodari, Nicolae Matei, condamnat la un an si jumatate de inchisoare pentru mita, cere in instanta anularea Ordonantei de Urgenta 14 / 2017.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )