Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fostul sef al Garzii Financiare Dambovita, trimis in judecata pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Garzii Financiare Dambovita, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata a lui Bogdan Sebastian Birtu, fost comisar-sef al Garzii Financiare - Sectia Judeteana Dambovita, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de luare de mita. continuă pe Adevărul

Fost comisar-sef al Garzii Financiare Dambovita, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Bogdan Sebastian Birtu, fost comisar-sef al Garzii Financiare Dambovita, acuzat de luare de mita, prejudiciul total estimat fiind de aproape 1 milion lei.

DNA: Fostul comisar-sef al Garzii Financiare Dambovita, trimis in judecata

Fostul comisar-sef al Garzii Financiare Dambovita, Bogdan Sebastian Birtu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru luare de mitam, informeaza un comunicat al DNA. Birtu este acuzat de oamenii legii ca a primit de la un om de afaceri un autoturism marca Volkswagen Tiguan, in valoare de 24. 302,10 euro 112. 473,39 lei ), ca sa nu-si mai trimita oamenii in control la firmele lui.

Socrul - cutitar din Camar, trimis in judecata pentru tentativa de omor

Barbatul de 51 de ani din localitatea salajeana Camar, care la mijlocul lunii mai si-a injunghiat ginerele cu un cutit, banuindu-l ca ar avea o relatia cu sotia sa relatie intre ginere si soacra) a fost trimis deja in judecata, la mai putin de o luna de la comiterea faptei.

Fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie Gorj, condamnat la inchisoare cu suspendare

Fostul sef al Directiei Generale Anticoruptie Gorj, Mirel Pasarelu, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa.

Egipt are un nou presedinte. Fostul sef al armatei a depus juramantul

Fostul sef al armatei Abdel Fattah el-Sisi, ales presedinte al Egiptului cu 96,9% din voturile exprimate dupa ce a eliminat orice opozitie de pe scena politica, a depus duminica juramantul, la aproape un an.

Fostul sef al Parchetului Buftea, sase ani de inchisoare cu executare pentru fapte de coruptie

Fostul prim-procuror al Parchetului Judecatoriei Buftea, Nelu Carpen, a fost condamnat definitiv, marti, de instanta suprema, la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost acuzat de coruptie, transmite Mediafax.

Dezvoltatori imobiliari, trimisi in judecata pentru frauda de 5 milioane de euro

Reprezentantii unei companii de dezvoltare imobiliara sunt judecati in stare de libertate pentru fraudarea a 99 de persoane cu 5 milioane de euro, potrivit unui comunicat DNA.

Deputata PSD Sonia Maria Draghici a fost trimisa in judecata pentru conflict de interese

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din Parchetul de pe langa iCCJ au dispus trimiterea in judecata a deputatei Sonia Maria Draghici, acuzata ca si-a angajat fiul la biroul sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )