Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fostul sef al IPJ Timis, trimis in judecata pentru ce i-a cerut spaga unui coleg un televizor

România Liberă România Liberă,
Fostul sef al IPJ Timis, trimis in judecata pentru ce i-a cerut spaga unui coleg un televizor

Fostul sef al Politiei Judetene Timis Gheorghe Popescu a fost trimis in judecata de procurorii DNA, sub control judiciar, dupa ce a cerut si a primit un televizor de la un politist pentru a-l muta in subordinea sa, conform unui comunicat DNA. continuă pe România Liberă

DNA: Fostul sef al IPJ Timis Gheorghe Popescu, trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Gheorghe Popescu, fost inspector sef al Inspectoratului de Politie Judetean Timis, pentru primire de foloase necuvenite.

Fostul sef al Politiei Timis, trimis in judecata pentru luare de mita

Comisarul sef Gheorghe Popescu, adjunctul sefului inspectoratului pe Judiciar, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de primire de foloase necuvenite. Potrivit unui comunicat a.

Fostul sef al Politiei Timis, judecat pentru ca a cerut mita un televizor color

Fostul sef al Politiei Judetene Timis a fost trimis in judecata, sub control judiciar, pentru ca ar fi cerut si primit un televizor de la un politist. Acesta i-a promis ca il muta in subordinea sa, scrie.

Arestat preventiv, fostul sef RATB Viorel Popescu a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta intr-un alt dosar

Fostul director al RATB Viorel Popescu a fost trimis in judecata intr-un nou dosar, in care este acuzat ca, in decembrie 2011, a primit 2. 500 de euro de la administratorii a doua firme, pentru a le facilita.

Fostul director RATB Viorel Popescu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Fostul director al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB) Viorel Popescu a fost trimis, ieri, in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in stare de arest preventiv, pentru trafic de influenta, dupa ce ar fi primit 2. 500 de euro ca sa intervina pe langa functionari din institutie pentru favorizarea unor firme.

Alina Bica este judecata pentru ca a luat mita un teren si l-a favorizat pe Ovidiu Tender

Fostul sef al DIICOT Alina Bica este judecata in al doilea dosar pentru ca a luat mita un teren, in schimbul interventiilor pentru despagubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender in dosarul in care este judecat si.

Alina Bica, judecata pentru ca a luat mita si l-a favorizat pe Tender

Fostul sef al DIICOT Alina Bica este judecata in al doilea dosar pentru ca a luat mita un teren, in schimbul interventiilor pentru despagubirile acordate lui Gheorghe Stelian, pentru ca l-ar fi ajutat pe Ovidiu Tender in dosarul in care este judecat si pentru abuz in serviciu in cazul lui Videanu.

Constanta: Profesor universitar, trimis in judecata pentru mita

Profesorul universitar Gheorghe Taralunga de la Universitatea Ovidius din Constanta, care a fost arestat dupa a fost prins in flagrant in timp ce primea 200 de euro mita de la un student, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, informeaza Mediafax.

Fostul sef al RATB Viorel Popescu, judecat intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe fostul director al RATB, Viorel Popescu, intr-un nou dosar de coruptie. Dosarul va fi judecat de magistratii Tribunalului Bucuresti, procurorii propunand mentinerea masurilor preventive si asiguratorii dispuse in cauza.

Fostul sef al RATB Viorel Popescu, retinut intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta

Fostul director al RATB Viorel Popescu a fost arestat preventiv pentru trafic de influenta. Procurorii il acuza ca in decembrie 2011 a primit 2. 500 de euro de la administratorii a doua firme, pentru a facilita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )