Libnet.ro
UNICEF

07:00

Fostul sef al Politiei Pantelimon a fost trimis in judecata pentru luare de mita si furt

B1 B1,
Fostul sef al Politiei Pantelimon a fost trimis in judecata pentru luare de mita si furt

Alexandru Adrian Sovar, fostul sef al Politiei Pantelimon, a fost trimis in judecata pentru luare de mita si furt, dupa ce ar fi luat 600 de dolari de la un sofer prins in stare de ebrietate la volan si i-ar. continuă pe B1

Fostul sef al Politiei Pantelimon, judecat pentru ca ar fi luat 600 dolari de la un sofer prins baut

Fostul sef al Politiei Pantelimon Alexandru Adrian Sovar a fost trimis in judecata pentru luare de mita si furt, dupa ce ar fi primit 600 de dolari de la un sofer prins baut la volan si i-ar fi luat ceasul unui subaltern caruia ii oferise 300 de dolari pentru a-l ajuta pe acesta sa scape de dosar.

Seful Politiei Pantelimon a fost trimis in judecata pentru mita si furt calificat

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a lui Alexandru-Adrian Sovar, sef al Politiei Orasului Pantelimon, judetul Ilfov, pentru luare si dare de.

Seful Politiei Falticeni a fost trimis in judecata pentru tentativa de abuz in serviciu

Seful Politiei municipiului Falticeni, Ioan Nichitoi, a fost trimis in judecata de DNA Suceava, pentru tentativa la abuz in serviciu, dupa ce a intervenit sa-si ajute un prieten, om de afaceri, care refuzase.

Fostul sef al Politiei Pantelimon, trimis in judecata pentru luare de mita, furt si dare de mita

Fostul sef al Politiei Orasului Pantelimon, Alexandru-Adrian Sovar, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita, furt calificat si dare de mita. in acelasi dosar a mai fost trimis in fata judecatorilor si un cetatean iranian, rezident in Romania, Rahim-Pour-Sereshken Mahmoud-Reza, pentru dare de mita.

Seful Politiei Falticeni, trimis in judecata pentru ca a incercat sa acopere un om de afaceri implicat intr-un accident

Ioan Nichitoi, sef al Politiei mun. Falticeni, jud. Suceava, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor concurente de tentativa la abuz in serviciu cu obtinerea pentru altul a unui folos necuvenit si fals intelectual.

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost trimis in judecata. Nu ma simt vinovat in acest dosar

Fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, acuzat de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 56 de milioane de euro, a fost trimis in judecata. Odata cu Blejnar, sotii Radu si Diana Nemes au fost trimisi in judecata,.

Seful Politiei Falticeni, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Ioan Nichitoi, seful Politiei municipale Falticeni a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru savarsirea infractiunilor de tentativa la abuz in serviciu cu obtinerea pentru altul a unui folos necuvenit si fals intelectual.

Primarul din Sibot, trimis in judecata pentru fapte de coruptie. Alesul a recunoscut faptele pentru inchisoare amanata sub supraveghere

Primarul PDL al comunei Sibot, Ilie Tomus, a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia. Primarul este acuzat de incompatibilitate in urma unui denunt formulat de fostul viceprimar PNL Dacian Herlea.

Directorul unui spital privat din Timisoara, trimis in judecata pentru inselaciune si instigare la fals

Dan Alexandru Szabo, directorul spitalul privat Athena din Timisoara, a fost trimis in judecata pentru inselaciune si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata. Procurorii ICCJ arata ca acesta ar fi decontat servicii medicale fictive la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis.

Barbatul care a incercat sa-si salveze tatal cu un leac babesc si i-a sectionat limba cauzandu-i moartea, trimis in judecata pentru omor

Un barbat din Nimigea de Jos care si-a omorat tatal in varsta de 84 de ani cand incerca sa ii reteze limba pentru a-l scapa de epilepsie a fost trimis in judecata pentru omor. Rudele barbatului spun ca acesta era beat in timp ce aplica aceste leacuri babesti tatalui sau.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )