Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fostul senator PSD, Vasile Dancu, despre Liviu Dragnea: Ieri tradator, azi reformator

B1 B1,
Fostul senator PSD, Vasile Dancu, despre Liviu Dragnea: Ieri tradator, azi reformator

Ieri tradator, azi reformator, asa este Liviu Dragnea pentru fostul senator PSD, Vasile Dancu. Acesta il desfiinta pe actual sef intermar al partidului in urma 5 ani, la putin timp dupa ce Victor Ponta devenea. continuă pe B1

Vasile Dancu: Nu sunt intamplatoare similaritatile intre interviul meu si declaratia lui Liviu Dragnea. O sa se consulte cu mine in viitor

Sociologul Vasile Dancu, fost membru al Grupului de la Cluj din PSD, spune ca noul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, se consulta cu el, aratand ca nu este doar o coincidenta faptul ca pozitiile lui Dragnea coincid cu ale sale. Liviu Dragnea a declarat ca vrea sa atraga intelectuali de stanga in PSD si sa acorde o atentie sporita tinerilor, sfat acordat de Dancu.

Radu Banciu, despre Vasile Dancu: Cica asta va deveni Dumnezeul lui Liviu Dragnea. Deja tot ce zice sociologul, preia si el (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Vasile Dancu, care a devenit sfatuitorul lui Liviu Dragnea, cei doi avand acelasi discurs. Niste discutii interesante au venit.

Liviu Dragnea: Poate ca Traian Basescu este obisnuit ca ei la PMP sa se dea cu capul de pereti. Noi avem relatii civilizate la PSD (VIDEO)

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca fostul presedinte Traian Basescu este un om in varsta, nefericit. Mai mult de atat Dragnea a precizat ca in PSD sunt relatii civilizate,.

Liviu Dragnea, despre trecerea lui Robert Cazanciuc la UNPR: Eu stiu ca domnul Cazanciuc este membru PSD. Eu zic sa nu mai stea pe ganduri, pentru ca in PSD are un loc foarte bun

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este membru PSD si este sprijinit de partid, informeaza Agerpres. Declaratia liderului social-democratilor.

Liviu Dragnea: Un ministru sa comunice cetatenilor romani ce face el din acel post. Nu au de ce sa vorbeasca despre divorturi la TV (VIDEO)

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca vrea ca ministrii sa comunice mai des cu alesii PSD. Dragnea a precizat ca si Victor Ponta isi doreste ca temele guvernamentale sa fie prezentate.

Liviu Dragnea: Traian Basescu este un om in varsta, nefericit

Liviu Dragnea a declarat, la o conferinta de presa in care a prezentat prioritatile PSD-ului, referitor la comentariile lui Traian Basescu la adresa lui si a PSD-ului ca fostul presedinte este un om in varsta, nefericit.

Liviu Dragnea: Managementul candidaturilor in PSD se va schimba. Vom realiza o fisa despre fiecare candidat (VIDEO)

Managementul candidaturilor in PSD va cunoaste unele schimbari, potrivit lui Liviu Dragnea, care a anuntat joi strategia partidului, informeaza B1 TV. Asadar, fiecare organizatie va transmite propunerile pentru.

Liviu Dragnea, despre strategia PSD: Trebuie sa pregatim o generatie de lideri tineri (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat joi principalele obiective care vor ajuta PSD sa se redefineasca ca formatiune politca, printre acestea numarandu-se si pregatirea unei generatii de lideri tineri, care sa vina dupa.

Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: il dadeam cu capul de toti peretii

Atac de cartier al lui Traian Basescu la adresa presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea. Fostul presedinte spune ca daca ar fi fost premier, iar Liviu Dragea declara ca le va cere ministrilor sai un anumit c.

Liviu Dragnea: Ponta si cu mine am fost tradati de cineva din PSD

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca in partid a existat o persoana care l-a tradat, atat pe el, cat si pe Victor Ponta, si a completat ca mesajul sau despre relatia cu premierul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )