Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fotbal si fisc: Uli Hoeness, acest Gica Popescu al Germaniei

Adevărul Adevărul,
Fotbal si fisc: Uli Hoeness, acest Gica Popescu al Germaniei

Luni incepe la Munchen procesul in care fostul mare fotbalist german Uli Hones este judecat pentru evaziune fiscala. Sa i se dea sau nu gratiere lui Gica Popescu? Aceasta e intrebarea. Nu cautam noi raspunsul, nu suntem in masura. Dar, uite, fostul capitan al nationalei Romaniei nu este singura mare glorie sportiva in jurul careia se pune problema clauzei de VIP. continuă pe Adevărul

VIDEO Un detinut vorbeste despre cum au petrecut Gica Popescu, MM Stoica, Jean Padureanu si George Copos primele ore in celula. Erau terminati

Un fost detinut care se elibera din Penitenciarul Rahova a stat cateva ore alaturi de proaspetii intrati Gica Popescu, MM Stoica, Jean Padureanu si George Copos. Omul povesteste ca MM Stoica si Gica Popescu erau terminati. Popescu ar fi tipat catre grupul sau sa fie lasati in pace ca nu le arde de noi. Detinutul a afirmat ca oamenii de fotbal vor sta in aceeasi celula, cea renovata de Gigi Becali, insa asta nu ii va scapa sa fie mancati de plosnite si gandaci.

Burleanu impotriva petitiei de gratiere a lui Gica Popescu

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia initiata pentru gratierea lui Gica Popescu de catre presedintele Romaniei.

RISE Project: Gica Popescu nu este o victima a anturajului

RISE Project a documentat recent afacerile lui Gica Popescu. A rezultat o harta de companii si asociati care le da peste mana celor care se grabesc, astazi, sub imperiul emotiilor, sa declare ca Gica Popescu este o victima a anturajului.

Hagi, despre arestarea lui Gica Popescu: Sunt socat

Gica Hagi a declarat ca nu isi revine de cand a aflat ca prietenul sau si fostul coleg din Generatia de Aur, Gica Popescu, a fost trimis la inchisoare.

5 motive IMPOTRIVA gratierii lui Gica Popescu.

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe sentinta de condamnare a celor opt oameni din fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, ca s-a si declansat o campanie nationala de eliberare a fostului fotbalist Gica Popescu, ce are de executat 3 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Demersul, initiat de un club de fotbal dar imbratisat de jurnalisti si politicieni, poate constitui un precedent periculos pentru o societate care nu este deprinsa in totalitate cu .

Valeriu Zgonea: As semna o petitie de gratiere pentru Gica Popescu (VIDEO)

Presedintele CamereiDeputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca daca va fi nevoie, va semna o eventuala petitie de gratiere a lui GicaPopescu. Gica Popescu este prietenul meu, am jucat fotbal.

VIDEO INTERVIU Ce spune Catalin Tolontan despre o eventuala gratiere a lui Gica Popescu

Jurnalistul Catalin Tolontan, redactor sef la Gazeta Sporturilor, cotidian care a inceput in urma cu mai bine de sapte ani anchetele pe tema transferurilor din fotbal, a discutat cu cititorii Hotnews. ro despre o eventuala gratiere a lui Gica Popescu. Cred ca fie actualul presedinte, Traian Basescu, fie urmatorul presedinte va fi tentat sa il gratieze pe Gica Popescu, a afirmat Catalin Tolontan in cadrul interviului video. In ceea ce priveste verdictul din Dosarul Transferurilor, jurnalistul considera ca acesta functioneaza ca o supapa sociala. Intra in articol pentru a urmari interviul.

Viorel Moldovan, despre condamnarea lui Gica Popescu: Legea trebuie sa primeze. Cum iti asterni, asa dormi

Viorel Moldovan, fostul coleg al lui Gica Popescu din Generatia de Aur, a afirmat, in urma condamarii fostului capitan al nationalei de fotbal in dosarul Transferurilor, ca nu a avut niciun soc, potrivit Gazeta.

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu: Nu semnez petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Decizia justitiei e un act normal (VIDEO)

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Burleanu, care a lucrat si in administratia prezidentiala, isi explica.

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu: Nu semnez petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Decizia justitiei e un act normal (VIDEO)

Noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, spune ca nu va semna petitia pentru gratierea lui Gica Popescu. Burleanu, care a lucrat si in administratia prezidentiala, isi explica.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )