Libnet.ro
UNICEF

07:00

RISE Project: Gica Popescu nu este o victima a anturajului

Hotnews Hotnews,
 RISE Project: Gica Popescu nu este o victima a anturajului

RISE Project a documentat recent afacerile lui Gica Popescu. A rezultat o harta de companii si asociati care le da peste mana celor care se grabesc, astazi, sub imperiul emotiilor, sa declare ca Gica Popescu este o victima a anturajului. continuă pe Hotnews

Politicienii sustin gratierea lui Gica Popescu.

Politicienii Crin Antonescu si Valeriu Zgonea au anuntat ca vor semna petitia catre seful statului, Traian Basescu, privind acordarea gratierii individuale pentru Gica Popescu. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a aratat ca Gica Popescu este un om care a facut foarte mult bine Romaniei si cu care romanii s-au laudat. Este de o suta de ori mai cunoscut decat orice politician din Romania. Despre Gica Popescu, daca te duci din Turcia pana in Barcelona sau pana in nordul Europei, .

Valeriu Zgonea: As semna o petitie de gratiere pentru Gica Popescu (VIDEO)

Presedintele CamereiDeputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi, ca daca va fi nevoie, va semna o eventuala petitie de gratiere a lui GicaPopescu. Gica Popescu este prietenul meu, am jucat fotbal.

Radu Banciu: Daca Gica Popescu nu era sluga lui Giovanni Becali, era un nimeni, un taran cu patru clase

Jurnalistul Radu Banciu a declarat joi seara ca Gica Popescu este in momentul de fata cel mai cunoscut fotbalist de pe mapamond care e la parnaie, precizand ca acesta era un taran cu patru clase care s-a.

Gica Popescu a patat Romania si Generatia de Aur

Unul dintre cei opt condamnati din Dosarul Transferurilor a facut inconjurul lumii, fiind prezentat in presa straina ca o mare lovitura. Este vorba de Gica Popescu, fostul capitan al Barcelonei, victima a unui anturaj dubios.

Crin Antonescu sustine gratierea lui Gica Popescu: Trebuie sa ne pretuim simbolurile nationale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, afirma ca este de acord cu gratierea lui Gica Popescu si se alatura demersului initiat de presedintele clubului Dunarea Calafat, primul club la care a evolutat Gica Popescu,.

Arestarea lui Gica Popescu a uimit presa internationala: Soc in Romania

Vestea condamnarii oamenilor de fotbal din Romania a fost preluata de toata media internationala. Numele scos in fata este cel al lui Gica Popescu.

Catalin Tolontan: Sa ceri gratierea lui Gica Popescu mi se pare o campanie pripita. il fac mult mai greu de gratiat in viitor

Redactorul sef al GSP, Catalin Tolontan, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Butonul de panica, de pe B1 TV, ca Gica Popescu nu a afirmat niciodata ca este nevinovat de.

Ilie Nastase, dezamagit de condamnarea lui Gica Popescu: Ma enerveaza. Cineva a avut un interes

Fostul mare tenismen Ilie Nastase se pozitioneaza critic fata de condamnarea la inchisoare a lui Gica Popescu si este sceptic in ceea ce priveste demersurile intreprinse pentru gratierea acestuia.

Balaci sustine gratierea lui Gica Popescu si il critica pe Burleanu

Fostul mare fotbalist Ilie Balaci se declara in favoarea solutiei de gratiere a lui Gica Popescu si este neincrezator cand vine vorba despre Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF.

5 motive IMPOTRIVA gratierii lui Gica Popescu.

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe sentinta de condamnare a celor opt oameni din fotbal implicati in Dosarul Transferurilor, ca s-a si declansat o campanie nationala de eliberare a fostului fotbalist Gica Popescu, ce are de executat 3 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Demersul, initiat de un club de fotbal dar imbratisat de jurnalisti si politicieni, poate constitui un precedent periculos pentru o societate care nu este deprinsa in totalitate cu .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )