Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gica Popescu a patat Romania si Generatia de Aur

Online Sport Online Sport,
Gica Popescu a patat Romania si Generatia de Aur

Unul dintre cei opt condamnati din Dosarul Transferurilor a facut inconjurul lumii, fiind prezentat in presa straina ca o mare lovitura. Este vorba de Gica Popescu, fostul capitan al Barcelonei, victima a unui anturaj dubios. continuă pe Online Sport

UPDATE.Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din ...

Membrii afiliati ai FRF au inceput sa soseasca, miercuri dimineata, la Casa Fotbalului, unde, de la ora 10. 00 se va desfasura Adunarea Generala de alegeri pentru sefia forului, conform Mediafax. Tot in aceasta dimineata, de la ora 08. 30, membrii Comitetului Executiv al FRF s-au intrunit pentru a lua act de faptul ca unul dintre candidati, Gheorghe Popescu, condamnat la trei ani si o luna de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, nu va mai putea participa la alegeri si .

Condamnarea lui Gica Popescu, fost capitan la Barcelona, face inconjurul lumii.

Presa internationala nu a trecut neobservata condamnarea fostului capitan al Barcelonei, Gica Popescu. Unele dintre articole au strans sute de comentarii, multe dintre ele ale fanilor catalani din intreaga lume. Dupa cum era de asteptat, presa spaniola a fost cea mai activa, publicatii precum El Mundo Deportivo, El Periodico de Catalunya, As sau Marca, scriind fiecare despre arestarea internationalului roman. Popescu, fostul jucator al Barcei, condamnat penru frauda fiscala, anunta As, in .

Arestarea lui Gica Popescu a uimit presa internationala: Soc in Romania

Vestea condamnarii oamenilor de fotbal din Romania a fost preluata de toata media internationala. Numele scos in fata este cel al lui Gica Popescu.

Fostul fotbalist Gica Popescu, asociat cu doua grupari spaniole implicate in cazuri de coruptie

Fostul fotbalist Gica Popescu a fost asociat cu doua grupari de afaceri dinSpania, implicate in cazuri de coruptie, cu una dintre aceste grupari fiind asociat si in prezent, scrie RISE Project, citat de.

Sinteza zilei: A fost o tragedie - Interviu emotionant cu parintii lui Gica Popescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, un interviu cu parintii fostului international Gica Popescu, condamnat definitiv, marti, de instanta Curtii de Apel Bucuresti la 3.

Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din cursa.

Principalul favorit la alegerile pentru presedintia FRF, Gica Popescu, a fost scos din cursa, marti, cand a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor. Mircea Sandu, actualul presedinte, a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat la functia pe care o ocupa din 1990, informeaza Agerpres. Astfel, cinci candidati, Vasile Avram, Razvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian, Marcel Puscas si Sorin Raducanu, au ramas lupta. La Adunarea .

Condamnarea lui Gica Popescu in presa internationala

Marti seara au aparut primele ecouri in presa internationala despre condamnarea la inchisoare cu executarea a fostului international Gica Popescu, capitan al echipei nationale a Romaniei si al formatiei spaniole FC Barcelona.

De ce intra in puscarie Gica Popescu. Adio presedintia FRF!.

Gica Popescu a fost ba achitat, ba condamnat cu suspendare. Insa, Curtea de Apel l-a condamnat marti definitiv la 3 ani, o luna si 10 zile inchisoare cu executare. Instanta a aplicat acelasi procedeu juridic pe care l-a folosit la condamnarea lui MM Stoica. Si anume: infractiunea de inselaciune continuata s-a desfacut in doua fapte de inselaciune. I s-au desfacut si faptele de evaziune fiscala si spalare de bani in forma continuata in cate doua fapte penale de sine statatoare. Pentru unele .

Alegerile pentru sefia FRF - Gica Popescu, marele favorit, iese din cursa - Cinci candidati se vor lupta pentru postul ocupat acum de Mircea Sandu

Gica Popescu a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare pentru implicarea in Dosarul Transferurilor, iar aceasta decizie il impiedica pe fostul capitan al Barcelonei sa candideze la functia de presedinte al FRF. Alegerile pentru sefia fotbalului romanesc vor avea loc miercuri, 5 martie.

Gica Popescu nu mai poate candida la presedintia FRF, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu executare

Gica Popescu nu mai poate candida la presedintia Federatiei Romane de Fotbal FRF) dupa ce, marti, a fost condamnat la trei ani si o luna de inchisoare cu executare in dosarul Transferurilor, potrivit Di.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )