Libnet.ro
UNICEF

11:00

Fostul fotbalist Gica Popescu, asociat cu doua grupari spaniole implicate in cazuri de coruptie

B1 B1,
Fostul fotbalist Gica Popescu, asociat cu doua grupari spaniole implicate in cazuri de coruptie

Fostul fotbalist Gica Popescu a fost asociat cu doua grupari de afaceri dinSpania, implicate in cazuri de coruptie, cu una dintre aceste grupari fiind asociat si in prezent, scrie RISE Project, citat de. continuă pe B1

RISE Project: Gica Popescu, asociat cu grupari spaniole acuzate de coruptie

Fostul fotbalist Gica Popescu - candidat pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal - a fost asociat cu doua grupari de afaceri spaniole implicate in cazuri de coruptie. Cu una dintre aceste doua grupari mai e asociat si astazi, prin intermediul omului sau de incredere, Ion-Sorin Lungu. Ambele grupari de afaceri sunt conectate la lumea fotbalului din Primera Division, scrie RISE Project.

Steaua ii face galerie lui Gica Popescu.

Stelistii nu uita ca fostul international roman, Gheorghe Popescu, a trecut si pe la ei, in 1988. Asa ca la alegerile pentru sefia FRF programate saptamana viitoare, managerul general al stelistilor, Mihai Stoica, a declarat ca Steaua il va sustine pe Gica Popescu. Banuiesc ca favorit clar este Gica Popescu. Noi avem un singur vot pe care il vom acorda lui Gica Popescu. Mai departe, nu stiu ce se va intampla, cert este ca atunci cand treci in revista candidatii, un singur candidat iti sare in .

Gica Popescu se retrage din actionariatul Chindiei Targoviste

Gica Popescu se afla foarte aproape de retragerea din actionariatul Chindiei. Cum fostul international candideaza la presedentia FRF, acesta se vede nevoit sa-si incheie aventura langa Turnul Chindiei, dupa o perioada de aproape patru ani.

Un candidat la alegerile FRF acuza: Se vor face potlogarii pentru Gica Popescu

Sorin Raducanu, unul dintre candidatii intrati in cursa electorala pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa ca la alegerile din 5 martie se vor face potlogarii pentru directionarea voturilor spre Gica Popescu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )