Libnet.ro
UNICEF

13:00

Steaua ii face galerie lui Gica Popescu.

România Liberă România Liberă,
Steaua ii face galerie lui Gica Popescu.

Stelistii nu uita ca fostul international roman, Gheorghe Popescu, a trecut si pe la ei, in 1988. Asa ca la alegerile pentru sefia FRF programate saptamana viitoare, managerul general al stelistilor, Mihai Stoica, a declarat ca Steaua il va sustine pe Gica Popescu. Banuiesc ca favorit clar este Gica Popescu. Noi avem un singur vot pe care il vom acorda lui Gica Popescu. Mai departe, nu stiu ce se va intampla, cert este ca atunci cand treci in revista candidatii, un singur candidat iti sare in . continuă pe România Liberă

Un candidat la alegerile FRF acuza: Se vor face potlogarii pentru Gica Popescu

Sorin Raducanu, unul dintre candidatii intrati in cursa electorala pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa ca la alegerile din 5 martie se vor face potlogarii pentru directionarea voturilor spre Gica Popescu.

Steaua merge pe mana lui Gica Popescu la alegerile de la FRF

Clubul Steaua a anuntat, vineri, prin vocea managerului general Mihai Stoica optiunea pentru alegerile de la Federatia Romana de Fotbal.

Gica Popescu se retrage din actionariatul Chindiei Targoviste

Gica Popescu se afla foarte aproape de retragerea din actionariatul Chindiei. Cum fostul international candideaza la presedentia FRF, acesta se vede nevoit sa-si incheie aventura langa Turnul Chindiei, dupa o perioada de aproape patru ani.

Gica Popescu si-a prezentat programul pentru sefia FRF la Piatra Neamt alaturi de Ilie Dumitrescu si Bogdan Stelea

Baciul a venit la Piatra Neamt insotit de Ilie Dumitrescu si Bogdan Stelea. Cu o seara inainte, Gheorghe Popescu a vizionat din tribunele stadionului Ceahlaul meciul de Liga I dintre echipa locala si U Cluj.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )