Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un fotbalist congolez a fost suspendat doi ani. Fotbalistul s-a folosit de doua identitati

România Liberă România Liberă,
Un fotbalist congolez a fost suspendat doi ani. Fotbalistul s-a folosit de doua identitati

Fotbalistul congolez Etekiama Agiti Tady a fost suspendat doi ani. Fotbalistul a evoluat pentru Rwanda sub un alt nume. continuă pe România Liberă

Fotbalist din Congo, suspendat doi ani dupa ce s-a folosit de dubla identitate

Etekiama Agiti Tady, un jucator originar din Republica Democratica Congo, a fost suspendat doi ani de Confederatia Africana de Fotbal CAF), dupa ce a evoluat pentru Rwanda sub un alt nume, relateaza AFP. Atacantul.

Scumpirea gazelor se amana cu cel putin doi ani

Scumpirea gazelor se amana cu cel putin doi ani. Deputatii au votat o lege care amana liberalizarea pretului la gaze pentru populatie. Si ministrul Energiei anuntase o suspendare a liberalizarii pe termen neli.

Razvan Nicolescu: In timp ce salariul mediu a scazut cu 1% in ultimii doi ani, pretul gazelor a crescut cu 16%. Voi propune suspendarea liberalizarii preturilor la consumatorii casnici pe o perioada nedeterminata

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, a anuntat ca Departamentul pentru Energie va supune dezbaterii publice un proiect de Hotarare de Guvern prin care propune suspendarea pe o perioada nedeterminata a calendarului de liberalizare a preturilor la gazele naturale care ajung la consumatorii casnici. Insa, va fi elaborat si un proiect de lege privind modificarea Legii energiei 123/2012, prin care va fi propusa prelungirea calendarului cu cel putin doi ani si jumatate. Motivul ar fi ca salariile nu mai tin pasul cu majorarile accelerate a preturilor la gaze. In timp ce salariul mediu pe economie a scazut cu 1% in ultimii doi ani, pretul final la gaze a crescut cu 16%, a declarat Razvan Nicolescu in cadrul unei conferinte organizate de ziarul Bursa.

Investitii de peste 400 de milioane de euro in ultimii doi ani in Bistrita-Nasaud

Potrivit presedintelui de Consiliu Judetean Radu Moldovan, in ultimii doi ani, in Bistrita-Nasaud au intrat nu mai putin de 400 de milioane de euro, reprezentand subventii, dar si fonduri europene dedicate investitiilor.

ELCEN: RADET nu a mai platit de doi ani facturile la energie termica

RADET nu a mai platit catre ELCEN furnizorul de energie termica) facturile la energie termica de circa 2 ani, in prezent datoriile regiei la aceasta societate fiind de 3,2 miliarde lei, a declarat pentru HotNews. ro directorul general al ELCEN, Gabriel Ignat. Pentru a recupera aceasta datorie uriasa, ELCEN s-a adresat instantei si a obtinut deja doua sentinte executorii, una de 250 milioane lei si una de 113 milioane lei, urmand ca RADET sa fie executata. Interesant este ca o mare parte dintre aceste datorii s-au adunat in timpul mandatului primarului Sorin Oprescu desi acesta a declarat tot timpul ca au fost mostenite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )