Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fotbalist din Congo, suspendat doi ani dupa ce s-a folosit de dubla identitate

B1 B1,
Fotbalist din Congo, suspendat doi ani dupa ce s-a folosit de dubla identitate

Etekiama Agiti Tady, un jucator originar din Republica Democratica Congo, a fost suspendat doi ani de Confederatia Africana de Fotbal CAF), dupa ce a evoluat pentru Rwanda sub un alt nume, relateaza AFP. Atacantul. continuă pe B1

Un fotbalist congolez a fost suspendat doi ani. Fotbalistul s-a folosit de doua identitati

Fotbalistul congolez Etekiama Agiti Tady a fost suspendat doi ani. Fotbalistul a evoluat pentru Rwanda sub un alt nume.

Explicatia financiara a Universitatii fara BAC: Profitul fabricilor de diplome s-a prabusit in ultimii 5 ani dupa ce numarul studentilor s-a redus la un sfert fata de 2008

Absolventii de liceu care au picat Bacalaureatul sau nu s-au dus la examen au posibilitatea, de anul acesta, sa intre in universitate, prin accesarea unor colegii. Unele universitati le-au promis tinerilor ca vor trece in anul II de facultate, daca iau BAC-ul dupa ce studiaza in colegii. Masura vine la 4 ani de la reducerea promovabilitatii la Bacalaureat prin introducerea camerelor video si in criza demografica - ambele cu efecte directe asupra incasarilor universitatilor. De la peste 400. 000 de studenti inscrisi la privat in 2008, numarul a scazut la 99. 676 studenti in urma cu doi ani, potrivit INS. Iar perspectivele nu sunt deloc mai bune, daca ne uitam la datele demografice. Cum a evoluat numarul studentilor din universitatile private, precum si numarul studentilor din universitatile de stat, in perioada 1997 - 2013.

Scumpirea gazelor se amana cu cel putin doi ani

Scumpirea gazelor se amana cu cel putin doi ani. Deputatii au votat o lege care amana liberalizarea pretului la gaze pentru populatie. Si ministrul Energiei anuntase o suspendare a liberalizarii pe termen neli.

Razvan Nicolescu: In timp ce salariul mediu a scazut cu 1% in ultimii doi ani, pretul gazelor a crescut cu 16%. Voi propune suspendarea liberalizarii preturilor la consumatorii casnici pe o perioada nedeterminata

Ministrul delegat pentru energie, Razvan Nicolescu, a anuntat ca Departamentul pentru Energie va supune dezbaterii publice un proiect de Hotarare de Guvern prin care propune suspendarea pe o perioada nedeterminata a calendarului de liberalizare a preturilor la gazele naturale care ajung la consumatorii casnici. Insa, va fi elaborat si un proiect de lege privind modificarea Legii energiei 123/2012, prin care va fi propusa prelungirea calendarului cu cel putin doi ani si jumatate. Motivul ar fi ca salariile nu mai tin pasul cu majorarile accelerate a preturilor la gaze. In timp ce salariul mediu pe economie a scazut cu 1% in ultimii doi ani, pretul final la gaze a crescut cu 16%, a declarat Razvan Nicolescu in cadrul unei conferinte organizate de ziarul Bursa.

Investitii de peste 400 de milioane de euro in ultimii doi ani in Bistrita-Nasaud

Potrivit presedintelui de Consiliu Judetean Radu Moldovan, in ultimii doi ani, in Bistrita-Nasaud au intrat nu mai putin de 400 de milioane de euro, reprezentand subventii, dar si fonduri europene dedicate investitiilor.

ELCEN: RADET nu a mai platit de doi ani facturile la energie termica

RADET nu a mai platit catre ELCEN furnizorul de energie termica) facturile la energie termica de circa 2 ani, in prezent datoriile regiei la aceasta societate fiind de 3,2 miliarde lei, a declarat pentru HotNews. ro directorul general al ELCEN, Gabriel Ignat. Pentru a recupera aceasta datorie uriasa, ELCEN s-a adresat instantei si a obtinut deja doua sentinte executorii, una de 250 milioane lei si una de 113 milioane lei, urmand ca RADET sa fie executata. Interesant este ca o mare parte dintre aceste datorii s-au adunat in timpul mandatului primarului Sorin Oprescu desi acesta a declarat tot timpul ca au fost mostenite.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3145 seconds )