Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTO+VIDEO. Perchezitii la traficantii de tigari. Ce bunuri au fost confiscate

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Perchezitii la traficantii de tigari. Ce bunuri au fost confiscate

Peste 1. 000 tigarete au fost descoperite de politistii din Suceava si procurorii DIICOT in urma a patru perchezitii efectuate in judetul Timis, la membri unei grupari specializate in contrabanda. Trei persoane au fost retinute. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. Cine este Marian Munteanu

Marian Munteanu a fost desemnat marti candidatul PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei, dupa anuntul spectaculos facut de Ludovic Orban de retragere din cursa, in urma audierii la DNA, care a dispus cercetarea sa penala sub control judiciar.

Turcia: O persoana a murit si alte 27 au fost ranite, dupa ce un vehicul-capcana a explodat in sud-estul tarii (FOTO, VIDEO)

O persoana a murit, iar alti 27 de soldati turci au fost raniti, dupa un atac cu bomba comis la o baza militara din orasul Diyarbakir, potrivit The Independent. Un autoturism plin cu explozibili a intrat cu.

Sensul giratoriu suspendat din Ploiesti, inaugurat cu fast, in prezenta a 450 de primari din Republica Moldova (FOTO, VIDEO)

Primul giratoriu suspendat din Romania construit la iesirea din orasul Ploiesti a fost inaugurat sambata cu mare fast, in prezenta a 450 de primari din Republica Moldova, care au jucat Hora.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )