Libnet.ro
UNICEF

07:00

Turcia: O persoana a murit si alte 27 au fost ranite, dupa ce un vehicul-capcana a explodat in sud-estul tarii (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Turcia: O persoana a murit si alte 27 au fost ranite, dupa ce un vehicul-capcana a explodat in sud-estul tarii (FOTO, VIDEO)

O persoana a murit, iar alti 27 de soldati turci au fost raniti, dupa un atac cu bomba comis la o baza militara din orasul Diyarbakir, potrivit The Independent. Un autoturism plin cu explozibili a intrat cu. continuă pe B1

New York: Doua persoane au fost ranite, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit (VIDEO)

Doua persoane au fost ranite, dupa ce un avion usor s-a prabusit, duminica seara, intr-o zona rezidentiala din statul american New York, informeaza ABC News. Avionul de mici dimensiuni s-a prabusit .

Atentat la Istanbul. Trei persoane au fost ranite dupa ce o bomba a explodat intr-o statie de autobuz (VIDEO)

Trei persoane au fost ranite intr-o explozie la Istanbul, care a avut loc intr-un cartier din partea europeana a orasului. Politia a inconjurat zona care a fost survolata de un elicopter. in.

Grav accident feroviar in Costa Rica: 245 de persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri s-au ciocnit frontal

Peste 240 de persoane au fost ranite vineri dupa ce doua trenuri care circulau pe aceeasi linie s-au ciocnit frontal in Costa Rica. Dintre acestia, cinci sunt in stare grava.

Atac cu masina-capcana in orasul sud-estul Turciei. O persoana a murit si peste 40 au fost ranite

Un atac cu masina-capcana a avut loc, luni, intr-o baza a jandarmeriei din sud-estul Turciei.

Protest in SUA: Peste 400 de manifestanti au fost arestati dupa organizarea unei demonstratii ilegale (VIDEO)

Peste 400 de manifestanti au fost arestati dupa organizarea unei demonstratii ilegale la Capitoliul Statelor Unite. Oamenii au iesit in strada pentru a scanda impotriva influentei banilor in.

Explozie la o baza a jandarmeriei din Turcia. Un soldat a murit, alti 39 au fost raniti

Cateva persoane au fost ranite dupa ce un vehicul incarcat cu explozibili a intrat in viteza intr-o baza a jandarmeriei, in sud-estul Turciei, cu populatie majoritar kurda, a.

Atentat la scoala de politie din estul Afganistanului. Cel putin 12 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite

Un atentat a avut loc in fata unei scoli de politie din orasul Jalalabad, in estul Afganistanului. Un terorist-kamikaze a atacat un autobuz in care erau elevi ai scolii de politie. Cel putin 12.

Explozie la o baza a jandarmeriei din Turcia

Cateva persoane au fost ranite dupa ce un vehicul incarcat cu explozibili a intrat in viteza intr-o baza a jandarmeriei, in sud-estul Turciei, cu populatie majoritar kurda, a anuntat o sursa de securitate citata de Reuters.

Accident grav in Baia Mare. Doua persoane au fost ranite

Luni dimineata a avut loc un accident extrem de grav la iesirea din Baia Mare. Politistii au fost sesizati ca la iesirea din Baia Mare spre Grosi a avut loc un accident de circulatie foarte grav, soldat cu.

Teatrul Majestic din Shanghai a fost redeschis dupa sase ani de renovari

Un teatru din China vechi de 75 de ani, cu acelasi renume ca celebrul Broadway din New York, s-a redeschis sambata in orasul Shanghai din estul tarii, dupa sase ani de renovare, informeaza agentia Xinhua.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )