Libnet.ro
UNICEF

09:00

Grav accident feroviar in Costa Rica: 245 de persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri s-au ciocnit frontal

Adevărul Adevărul,
Grav accident feroviar in Costa Rica: 245 de persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri s-au ciocnit frontal

Peste 240 de persoane au fost ranite vineri dupa ce doua trenuri care circulau pe aceeasi linie s-au ciocnit frontal in Costa Rica. Dintre acestia, cinci sunt in stare grava. continuă pe Adevărul

Doua trenuri s-au CIOCNIT in Costa Rica. 245 de oameni au fost raniti

O coliziune frontala intre doua trenuri in Costa Rica s-a soldat cu 245 de raniti, dintre care sapte sunt in stare grava.

Ciocnire de trenuri in Costa Rica. 245 de oameni au fost raniti in accident

O coliziune frontala intre doua trenuri in Costa Rica a facut vineri 245 de raniti, dintre care sapte in stare grava, au informat autoritatile si presa locala, citate de AFP, conform.

Accident feroviar in Costa Rica. Doua trenuri s-au ciocnit frontal, zeci de raniti au ajuns la spital

Doua trenuri s-au ciocnit frontal in San Jose, Costa Rica, vineri. in urma accidentului, zeci de persoane au ajuns la spital.

245 de persoane au fost ranite, dintre care 7 se afla in stare grava, dupa ciocnirea frontala a doua trenuri in Costa Rica (VIDEO)

O ciocnire frontala a doua trenuri in Costa Rica s-a soldat cu 245 de victime, dintre care 7 se afla in stare grava, potrivit samaa. tv. Se pare ca ne indreptam spre o eroare.

Accident feroviar in Arges. Un barbat a ajuns in stare grava la spital

Un barbat de 65 de ani din Arges a ajuns in stare grava la spital dupa ce autoutilitara in care se afla a fost lovita de un tren, miercuri, la o trecere de cale ferata fara bariere, la.

Sotia si fiica lui Rivaldo, implicate intr-un grav accident rutier. Fotografiile distribuite pe Facebook de fostul international

Sotia si fiica fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo au fost internate dupa ce au suferit un accident de circulatie in noaptea de joi spre vineri, a anuntat fostul mijlocas al Barcelonei pe retelele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )