Libnet.ro
UNICEF

09:00

245 de persoane au fost ranite, dintre care 7 se afla in stare grava, dupa ciocnirea frontala a doua trenuri in Costa Rica (VIDEO)

B1 B1,
245 de persoane au fost ranite, dintre care 7 se afla in stare grava, dupa ciocnirea frontala a doua trenuri in Costa Rica (VIDEO)

O ciocnire frontala a doua trenuri in Costa Rica s-a soldat cu 245 de victime, dintre care 7 se afla in stare grava, potrivit samaa. tv. Se pare ca ne indreptam spre o eroare. continuă pe B1

Grav accident feroviar in Costa Rica: 245 de persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri s-au ciocnit frontal

Peste 240 de persoane au fost ranite vineri dupa ce doua trenuri care circulau pe aceeasi linie s-au ciocnit frontal in Costa Rica. Dintre acestia, cinci sunt in stare grava.

Reglare de conturi cu arme de foc, in Germania. Cel putin doua persoane au fost ranite

Cel putin doua persoane au fost ranite in urma unui atac cu arme de foc, in Germania. Politistii si cei care ancheteaza acest caz presupun ca ar fi vorba de o reglare de conturi, potrivit mediafax,.

Atacuri cu dispozitive-campana in peninsula Sinai. Sapte persoane au murit, alte 15 au fost ranite

Cel putin sapte persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite, joi, in urma a doua atacuri cu dispozitive-capcana care au avut loc in peninsula Sinai din nordul Egiptului.

Doua persoane au fost ranite dupa ce o racheta lansata din Siria a lovit o scoala din sud-estul Turciei (VIDEO)

Doi oameni au fost raniti dupa ce o racheta lansata din Siria a cazut pe o scoala din provincia turca Kilis, potrivit yenisafak. com. Proiectilul a lovit o casa situata in apropierea unei scoli la.

Jandarmeria Romana va cumpara 514 pistoale, dintre care 214, automate

Jandarmeria Romana isi va innoi armamentul si are in plan sa-si cumpere cateva sute de pistoale, dintre care aproape jumate vor fi automate. Jandarmeria Romana isi va.

Mircea Albulescu a murit. Cine a fost actorul roman care l-a impresionat pe Coppola

Mircea Albulescu a murit. Era unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei si avea81 de ani. in urma sa, a ramas o bogata cariera artistica. Cine era Mircea Albulescu? Actorul a jucat a jucat in multe dintre filmele regizate de Sergiu Nicolaescu Dacii, 1967, Mihai Viteazul, 1970, Zile Fierbinti, 1975, Revansa, 1978, Pentru Patrie, [].

Cat de viteji si de drepti au fost dacii. Teorii care circula pe Internet

Dacii au fost cu siguranta stramosii romanilor, dar informatiile obiective despre daco-geti sunt sarace si, uneori, neconvenabile. Aceasta situatie este speculata de o serie de cercetatori, avand o pregatire mai mult sau mai putin consistenta in domeniul istoriei, care incearca sa umple lacunele din izvoarele antice. Teoriile conspiratiei au, in acest demers pseudo-stiintific, un loc de frunte.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )