Libnet.ro
UNICEF

09:30

Accident grav in Baia Mare. Doua persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in Baia Mare. Doua persoane au fost ranite

Luni dimineata a avut loc un accident extrem de grav la iesirea din Baia Mare. Politistii au fost sesizati ca la iesirea din Baia Mare spre Grosi a avut loc un accident de circulatie foarte grav, soldat cu. continuă pe Antena3

Grav accident feroviar in Costa Rica: 245 de persoane au fost ranite dupa ce doua trenuri s-au ciocnit frontal

Peste 240 de persoane au fost ranite vineri dupa ce doua trenuri care circulau pe aceeasi linie s-au ciocnit frontal in Costa Rica. Dintre acestia, cinci sunt in stare grava.

Mai multe beciuri si curti inundate in zona Dej, doua persoane au fost salvate de pompieri

Mai multe beciuri si curti ale unor gospodarii din zona municipiului Dej, judetul Cluj, au fost inundate, sambata, in urma unor ploi torentiale, doua persoane fiind salvate dintr-o mansarda de catre pompieri.

New York: Doua persoane au fost ranite, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit (VIDEO)

Doua persoane au fost ranite, dupa ce un avion usor s-a prabusit, duminica seara, intr-o zona rezidentiala din statul american New York, informeaza ABC News. Avionul de mici dimensiuni s-a prabusit .

Atentat la Istanbul. Trei persoane au fost ranite dupa ce o bomba a explodat intr-o statie de autobuz (VIDEO)

Trei persoane au fost ranite intr-o explozie la Istanbul, care a avut loc intr-un cartier din partea europeana a orasului. Politia a inconjurat zona care a fost survolata de un elicopter. in.

Atac armat la o baza militara din Statele Unite: cel putin doua persoane au fost impuscate mortal

In urma atacului armat de la baza militara din orasul texan San Antonio, cel putin doua persoane au fost impuscate mortal, informeaza presa Americana.

245 de persoane au fost ranite, dintre care 7 se afla in stare grava, dupa ciocnirea frontala a doua trenuri in Costa Rica (VIDEO)

O ciocnire frontala a doua trenuri in Costa Rica s-a soldat cu 245 de victime, dintre care 7 se afla in stare grava, potrivit samaa. tv. Se pare ca ne indreptam spre o eroare.

Atacuri cu dispozitive-campana in peninsula Sinai. Sapte persoane au murit, alte 15 au fost ranite

Cel putin sapte persoane au murit, iar alte 15 au fost ranite, joi, in urma a doua atacuri cu dispozitive-capcana care au avut loc in peninsula Sinai din nordul Egiptului.

HCM Baia Mare a ratat calificarea la turneul Final Four al Ligii Campionilor

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare a ratat, duminica, in deplasare, calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa de detinatoarea trofeului, Buducnost Podgorica, cu scorul de 32-25 13-14), si in mansa secunda din sferturile de finala.

HCM Baia Mare, eliminata din Liga Campionilor la handbal feminin

HCM Baia Mare s-a oprit pentru al doilea an consecutiv in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a pierdut si meciul retur cu Buducnost, scor 32-25. Cu toate acestea, Romania va avea o reprezentanta in Final Four-ul de la Budapesta, campioana CSM Bucuresti, transmite Mediafax.

La HCM Baia Mare e dezastru! Echipa a plecat la Podgorica, pentru returul din sferturile Ligii Campinor, cu autocarul si avand doar 11 jucatoare in lot

Problemele financiare pe care HCM Baia Mare le are devin din ce in ce mai acute si probabil ca la finalul acestui sezon echipa se va destrama.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )