Libnet.ro
UNICEF

07:30

Protest in SUA: Peste 400 de manifestanti au fost arestati dupa organizarea unei demonstratii ilegale (VIDEO)

B1 B1,
Protest in SUA: Peste 400 de manifestanti au fost arestati dupa organizarea unei demonstratii ilegale (VIDEO)

Peste 400 de manifestanti au fost arestati dupa organizarea unei demonstratii ilegale la Capitoliul Statelor Unite. Oamenii au iesit in strada pentru a scanda impotriva influentei banilor in. continuă pe B1

Peste 400 de persoane, arestate la Capitoliul Statelor Unite. Care este motivul

Peste 400 de persoane au fost arestate, luni, la Capitoliul Statelor Unite, pe motiv ca au organizat o demonstratie ilegala. Protestatarii s-au aratat nemultumiti de influenta banilor in politica si au cerut extinderea drepturilor de vot.

Turcia: O persoana a murit si alte 27 au fost ranite, dupa ce un vehicul-capcana a explodat in sud-estul tarii (FOTO, VIDEO)

O persoana a murit, iar alti 27 de soldati turci au fost raniti, dupa un atac cu bomba comis la o baza militara din orasul Diyarbakir, potrivit The Independent. Un autoturism plin cu explozibili a intrat cu.

New York: Doua persoane au fost ranite, dupa ce avionul in care se aflau s-a prabusit (VIDEO)

Doua persoane au fost ranite, dupa ce un avion usor s-a prabusit, duminica seara, intr-o zona rezidentiala din statul american New York, informeaza ABC News. Avionul de mici dimensiuni s-a prabusit .

Trei bulgari au fost arestati pentru skimming in Romania. Cum comiteau infractiunile

Trei cetateni bulgari au fost prinsi de politie in timp ce demontau dispozitive de skimming de la bancomate, in Bucuresti. Aceste dispozitive erau confectionate artizanal si erau utilizate pentru copierea codului PIN si a datelor confidentiale inscrise pe banda magnetica a cardurilor bancare.

Teatrul Majestic din Shanghai a fost redeschis dupa sase ani de renovari

Un teatru din China vechi de 75 de ani, cu acelasi renume ca celebrul Broadway din New York, s-a redeschis sambata in orasul Shanghai din estul tarii, dupa sase ani de renovare, informeaza agentia Xinhua.

Atentat la Istanbul. Trei persoane au fost ranite dupa ce o bomba a explodat intr-o statie de autobuz (VIDEO)

Trei persoane au fost ranite intr-o explozie la Istanbul, care a avut loc intr-un cartier din partea europeana a orasului. Politia a inconjurat zona care a fost survolata de un elicopter. in.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )