Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO Biliotecarii din Satu Mare au donat Universitatii din Ujgorod-Ucraina, 1.000 de carti romanesti

Adevărul Adevărul,
FOTO Biliotecarii din Satu Mare au donat Universitatii din Ujgorod-Ucraina, 1.000 de carti romanesti

In cadrul bunei colaborari dintre institutiile culturale satmarene si cele din regiunea Zakarpatia Ucraina), o delegatie satmareana a efectuat o vizia culturala in tara vecina. Acolo au fost donate catre Biblioteca Universitatii, din partea Bibliotecii Judetene Satu Mare 1. 000 de carti romanesti . continuă pe Adevărul

Sute de tablouri ce apartin patrimoniului Romaniei si al altor tari UE, gasite la un barbat din Satu Mare

Sute de tablouri susceptibile a face parte din patrimoniul national al Romaniei si al altor state din UE, unele posibil furate, au fost descoperite de politistii din Satu Mare la un barbat de 47 de ani, informeaza Politia, intr-un comunicat de presa. 15 dintre acestea au fost descoperite in masina barbatului, iar alte 629, la perchezitii, in locuinta suspectului.

Ovidiu Silaghi a castigat alegerile in colegiul din Satu Mare

Ovidiu Silaghi, care a candidat din partea Aliantei PSD-UNPR-PC, a castigat alegerile parlamentare partiale pentru mandatul de deputat in Colegiul 2 Satu Mare, informeaza Mediafax.

Actiunile politiei din Satu Mare da rezultate. Talhariile s-au redus la jumatate anul acesta, fata de 2013

Campania Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi! reprezinta o noua initiativa a Politiei din Satu Mare. Actiunile de acest gen au dus la o diminuarea semnificativa a numarului talhariilor de la 26 in 2013, la 12 anul acesta.

Sute de tablouri, unele cu semnatura unor mari pictori, au fost confiscate de politistii din Satu Mare

Sute de tablouri, unele cu semnatura unor mari pictori, cum ar fi Monet, Manet sau Matisse, au fost ridicate de politistii si procurorii satmareni din casa unui barbat din comuna Dacia. Ar fi vorba despre.

Ponta: Ovidiu Silaghi a castigat categoric colegiul din Satu Mare

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, duminica seara, dupa alegerile pentru PE, ca fostul liberal Ovidiu Silaghi, pe care l-a numit candidatul USL, a castigat categoric colegiul pentru Camera.

Holocaustul din Romania, dupa 70 de ani. Monument dedicat evreilor deportati din Satu Mare

Evreii dusi la Auschwitz din nordul Transilvaniei, in mai 1944, sunt omagiati prin dezvelirea unor placi comemorative in 11 gari din regiune, unde s-au format garniturile de tren care au transportat evreii spre lagarul de exterminare. La Satu Mare manifestarile incep la ora 12.

Calin Popescu Tariceanu, dat afara din sedinta PNL. Organizatia de la Satu Mare, dizolvata

Calin Popescu Tariceanu a iesit, luni dupa-amiaza, din sedinta liderilor PNL, mentionand ca BPN al PNL a votat o propunere a lui Ludovic Orban, care a sustinut ca fostul premier liberal nu mai este, acum, membru in PNL, informeaza Mediafax. Totodata Biroul Politic National al PNL a decis, luni, prin vot, dizolvarea organizatiei liberale din Satu Mare, organizatie care in urma cu patru zile l-a reprimit pe Calin Popescu-Tariceanu in partid.

FOTO 11 satmarence se bat pentru titlul Miss Satu Mare 2014

11 satmarence, tinere si frumoase, se vor lupta sambata 31 mai) seara pentru a cuceri titlul de Miss Satu Mare 2014. Show-ul va incepe la ora 20. 00, la scena ce va fi amplasata pe platoul din Piata 25 Octombrie. Prezentatorii serii vor fi Victor Constantinovici si Maria Mois. Fetele sunt pregatite de Alex Americanul) Dihenes.

Crosul Tineretului, de Zilele Orasului Satu Mare. Cine poate participa

Directia Judeteana de Sport si Tineret Satu Mare, in parteneriat cu Primaria Municipiului Satu Mare si Inspectoratul Scolar Judetean Satu Mare , organizeaza in data de 31 mai Crosul Tineretului.

Zilele Orasului Satu Mare au loc in acesst weekend. Loredana, BUG Mafia si Smiley, cap de afis. Programul oficial

Zilele orasului Satu Mare, editia a XIX-a, se desfasoara in perioada 30 mai- 1 iunie, cu Loredana, BUG Mafia si Smiley cap de afis. Primaria a finalizat programul official al manifestarilor. Pentru bairamul de anul acesta organizatorii au alocat 250. 000 lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )