Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO. Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Muzeul Antipa

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Muzeul Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost prezentat, in premiera, in cadrul expozitiei Aripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa. continuă pe România Liberă

Volkswagen a depasit din nou Toyota si a redevenit cel mai mare producator auto din lume, in ciuda problemelor cu emisiile

Grupul german Volkswagen a redevenit cel mai mare constructor auto din lume, vanzand 5,12 milioane de vehicule la nivel mondial in primul semestru, fata de cele 4,99 milioane produse de catre Toyota, in ciuda problemelor legate de scandalul emisiilor, pe fondul scaderii cererii pentru modelul hibrid Prius in SUA.

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan, la un pas sa piarda bani. Fara medici, unitatea ramane declasificata

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan risca sa piarda o finantare de 200. 000 de lei daca nu va gasi medici sa acopere cele 8 garzi obligatorii. in primavara acestui an, Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi a fost declasificat, insa in prezent decizia Ministerului Sanatatii este suspendata.

BIAS cel mai mare show aviatic din Romania are loc sambata la Bucuresti

Aeroportul Baneasa din Bucuresti gazduieste sambata spectacolul BIAS, cel mai mare show aviatic din Romania la care participa mai multe aronave din tara, dar si din sase tari. De altfel, vineri si sambata, este organizata o expozitie la sol unde vor putea fi admirate mai multe aeronave si echipamente militare.

S-a inregistrat cel mai mare declin al numarului de turisti straini in Turcia din ultimii 22 de ani

Numarul turistilor straini care au vizitat Turcia a scazut cu 40,86% in iunie, la 2,44 milioane, cel mai semnificativ declin din ultimii 22 ani, arata datele oficiale publicate joi de Ministerul Turismului de la Ankara, transmite Reuters.

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

Cel mai mare buget. MTS a cheltuit pentru JO 2016 o suma record. La cate medalii sa ne asteptam?

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor incepe pe 5 august, nu anunta deloc un festival de medalii pentru delegatia Romaniei, care numara 97 de sportivi.

Este catelul cu cea mai mare inima. Cum arata cel mai inalt patruped din lume (VIDEO)

O familie din Marea Britanie spune ca are cel mai mare catel din lume. Patrupedul ce poarta numele de Major este din rasa Marele Danez, are trei ani, o inaltime de 2. 17 metri si are 76 de.

Doi bihoreni au pus pe picioare cea mai mare ferma de magarite din tara: Sunt cele mai pretentioase animale, dar laptele lor e similar cu cel matern

Doi bihoreni au pus pe picioare cea mai mare ferma de magarite din Romania si unica fabrica de procesare a laptelui de magarite. Totul a inceput in urma cu un an si jumatate, de la 6 exemplare cumparate pentru ca unul dintre ei suferea de o alergie urata, pe care a inceput sa o trateze cu lapte de magarita.

Erdogan se razbuna pe cel mai mare fotbalist din istoria Turciei

Presedintele Turciei, Recep Taiyp Erdogan, continua campania de epurare a oamenilor valorosi din Tara Semilunei, dupa tentatativa de lovitura stat care a esuat.

Transportul public, un lux: Cel mai scump abonament lunar, intr-un oras din Romania (VIDEO)

Cel mai scump transport public din Europa de Est se afla intr-un oras de provincie din Romania. Valoarea unui abonament lunar pe toate liniile pentru a calatori cu acest transport de lux este de 174 de le.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )