Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO Comoara de 2 milioane euro din curtea Politiei. Ce bolizi de lux ruginesc in cel mai mare parc de masini confiscate din Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO Comoara de 2 milioane euro din curtea Politiei. Ce bolizi de lux ruginesc in cel mai mare parc de masini confiscate din Romania

La Politia Suceava sunt indisponibilizate 224 de vehicule, majoritatea fiind confiscate dupa ce au fost implicate in actiuni de contrabanda sau erau furate din strainatate, valoarea lor depasind 2 milioane de euro. continuă pe Adevărul

FOTO Comoara de 2 milioane euro din curtea Politiei. Ce bolizi ruginesc in cel mai mare parc de masini confiscate din Romania

La Politia Suceava sunt indisponibilizate 224 de vehicule, majoritatea fiind confiscate dupa ce au fost implicate in actiuni de contrabanda sau erau furate din strainatate, valoarea lor depasind 2 milioane de euro.

FOTO Comoara de 2 milioane de euro din curtea Politiei. Ce bolizi de lux ruginesc in cel mai mare parc de masini confiscate din Romania

La Politia Suceava sunt indisponibilizate 224 de vehicule, majoritatea fiind confiscate dupa ce au fost implicate in actiuni de contrabanda sau erau furate din strainatate, valoarea lor depasind 2 milioane de euro.

Hidroelectrica va scoate in februarie la vanzare 33 de microhidrocentrale pentru 19 milioane euro

Producatorul de energie Hidroeletrica, aflat in insolventa, va organiza in luna februarie o licitatie pentru vanzarea a 33 microhidrocentrale din cele 128 de unitati pe care le mai are, la un pret de pornire de 84,7 milioane lei 18,8 milioane euro),.

Contractul pentru reabilitarea spitalelor a fost prelungit si majorat cu 4,6 milioane euro la contributia Romaniei

Contractul de finantare intre Guvern si Banca Europeana de Investitii BEI) privind reabilitarea sectorului sanitar a fost prelungit cu un an, pana la 31 decembrie 2015, inclusiv cu majorarea contributiei financiare a Romaniei cu circa 4,6 milioane euro.

Un investitor chinez, in fotbalul european: Cat a primit, din Atletico Madrid, pentru 45 milioane euro

Miliardarul Wang Jianlin a devenit actionar al clubului de fotbal Atletico Madrid, dupa ce a primit, pentru suma de 45 milioane euro, 20 de procente din aceasta grupare.

Oltchim si-a redus in 2014 pierderile cu 36,84 milioane euro

Combinatul chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), aflat in insolventa de la finele lunii ianuarie 2013, a inregistrat, anul trecut, pierderi pe EBITDA strict din productie mai mici cu 36,84 milioane euro in comparatie cu 2013, potrivit indicatorilor economico-financiari preliminati pe 2014, citati intr-un raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

JO Tokyo 2020: Suma record, de peste 250 milioane euro, ceruta sponsorilor principali

Sponsorii principali ai Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din 2020, vor trebui sa plateasca peste 250 milioane euro pentru a-si putea asocia imaginea cu cea a competitiei internationale.

Nikolai Tolstih ar putea fi demis dupa ce Federatia Rusa de Fotbal a acumulat datorii de 8 milioane euro la Capello

Presedintele Federatiei Ruse de Fotbal, Nikolai Tolstih, ar putea fi demis dupa ce forul din aceasta tara nu l-a mai platit pe selectionerul italian Fabio Capello de sase luni de zile, acumuland datorii de aproximativ 8 milioane euro.

Vila 11 din Snagov propusa de Guvern lui Basescu a fost scoasa la vanzare cu aproape 4 milioane euro

Vila 11 din Snagov a Regiei Protocolului de Stat RA-APPS), care i-a fost propusa fostului presedinte Traian Basescu de catre Guvern ca varianta de resedinta, alaturi de alte sase imobile, a fost scoasa la vanzare prin licitatie deschisa cu strigare, la un pret de pornire de 3,7 milioane euro cu TVA.

Lichiditate de peste 2,72 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 12. 283,68 lei 2. 065,99 euro).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )