Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Guvernul a aprobat atribuirea catre Basescu a vilei in care a locuit Mioara Roman

Hotnews Hotnews,
 FOTO Guvernul a aprobat atribuirea catre Basescu a vilei in care a locuit Mioara Roman

Guvernul a aprobat hotararea prin care vila RA-APPS din cartierul Primaverii in care a locuit pana in acest an Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, ii este atribuita fostului presedinte Traian Basescu spre utilizare ca resedinta, informeaza Mediafax. Mioara Roman a parasit recent vila din strada Gogol nr. 2, pe care o ocupa din 1990, la somatia RA-APPS, din cauza datoriilor la chirie, la care se adauga penalizarile si care depaseau 350. 000 de euro. continuă pe Hotnews

Guvernul a aprobat atribuirea catre Traian Basescu a vilei in care a locuit Mioara Roman

Guvernul a aprobat hotararea prin care vila RA-APPS din cartierul Primaverii in care a locuit pana in acest an Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, ii este atribuita fostului presedinte Traian Basescu spre utilizare ca resedinta, au declarat.

UPDATE Surse Mediafax: Guvernul a aprobat atribuirea catre Basescu a vilei in care a stat Mioara Roman

Guvernul a aprobat hotararea prin care vila RA-APPS din cartierul Primaverii in care a locuit pana in acest an Mioara Roman, fosta sotie a lui Petre Roman, ii este atribuita fostului presedinte Traian Basescu spre utilizare ca resedinta, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )