Libnet.ro
UNICEF

15:15

FOTO incantatoarea Jennifer Lopez, imagine rara cu cele doua surori

Hotnews Hotnews,
 FOTO incantatoarea Jennifer Lopez, imagine rara cu cele doua surori

A implinit recent 51 de ani, dar continua sa arate foarte bine. Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite vedete la nivel mondial, insa nu multa lume stie ca diva are si doua surori. continuă pe Hotnews

Imagine rara cu familia lui Jennifer Lopez. Cum arata mama si cele doua surori care nu sunt faimoase

Jennifer Lopez a implinit recent varsta de 51 de ani, insa continua sa arate extraordinar. De altfel, Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite staruri la nivel mondial, dar nu multa lume stie ca are si doua surori. Jennifer Lopez are doua surori Jennifer Lopez s-a nascut la data de 24 iulie 1969 in .

Imagine rara cu Mirela Vaida, de acum 20 de ani. in ce trupa romaneasca era

S-a descoperit o imagine rara cu Mirela Vaida de la debutul ei in lumea artistica. Mirela Vaida a debutat in showbiz urma cu 20 de ani, cand facea parte din trupa de fete HO-Ra. Mirela Vaida si-a castigat locul in trupa in urma unui casting. Imagine rara cu Mirela Vaida. Cum arata acum 20 de .

Cum arata acum Titus Steel si Jasmine Rouge. Cele doua starlete au o fiica frumoasa foc!

Au avut parteneri fierbinti, dar au devenit doi soti cuminti. Daca despre blondina poate nu multi isi faceau probleme ca va avea, in final, o viata linistita, cand vine vorba de veteranul filmelor porno, situatia a stat diferit, mai mult cu cat acesta, cu sotie si copil, inca isi face loc in industria care l-a .

De ce se urasc Meghan Markle si Kate Middleton. Adevarul despre cele doua ducese a iesit la iveala!

Meghan Markle s-a declarat dezamagita de Kate Middleton intrucat nu a oferit un umar puternic de sprijin, conform corespondentului regal Omid Scobie. De ce se urasc Meghan Markle si Kate Middleton El a afirmat ca printul Harry, in varsta de 35 de ani, dar si relatia fracturata cu printul William, au impiedicat ca cele doua .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )