Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Povestea celui mai frumos sat din Hunedoara: Sacaramb, locul cautatorilor de aur din Europa secolelor trecute

Adevărul Adevărul,
FOTO Povestea celui mai frumos sat din Hunedoara: Sacaramb, locul cautatorilor de aur din Europa secolelor trecute

Unul dintre cele mai frumoase sate din Hunedoara este Sacaramb. Povestea asezarii este legata de zacamintele importante de aur descoperite in urma cu doua secole si jumatate, care au atras in aceste locuri familii din toate colturile lumii. Satul Sacarambul impresioneaza prin peisajele de care este inconjurat, cladirile vechi si istoria locului. continuă pe Adevărul

FOTO Dragusul, supranumit si satul Zmeilor, cel mai frumos sat din Romania

Dragusul, aflat la 90 de kilometri de Brasov, a fost desemnat in 2013 cel mai frumos sat din Romania. Localitateaeste supranumita si satul Zmeilor.

Cel mai frumos sat din Dobrogea. 2 Mai, locul unde rasare marea

2 Mai este locul unde rasare marea. Asa este caracterizata mica asezare din sudul tarii, in ghidul Cele mai frumoase sate din Romania.

FOTO Cel mai frumos sat din Judetul Vaslui. Coltul de Rai din Padureni, comuna occidentala din inima saraciei

Comuna vasluiana Padureni, aflata la 4 kilometri de Husi, arata ca o adevarata localitate europeana. Dupa realizarea infrastructurii, gospodarul edil al comunei a amenajat peste 15 hectare de spatii verzi, camping, piscina, teatru de vara, loc pentru echitatie, teren de sport cu tribuna si nocturna si multe altele. Toate modernizarile au fost facute in regie proprie si ajuns sa aduca profit primariei.

Florin Mergea, cosmarul fratilor Bryan! Al doilea succes al romanului in fata celui mai bun dublu din tenis

Florin Mergea si englezul Dominic Inglot s-au calificat in semifinale la Dubai, dupa o noua victorie de rasunet in fata gemenilor Bryan.

Istoria celui mai mic ban de hartie din lume. Drumul bancnotei de 10 bani, emisa in 1917, de la simbol al saraciei la record de Guiness Book

In momentul aparitiei, intr-o perioada de maxima criza pentru Romania, nimeni nu isi putea imagina ca un petec minuscul de hartie care valora doar 10 bani va face cunoscut numele Romaniei in toata lumea. Si, totusi, bancnota romaneasca de 10 bani, emisa in 1917, a intrat in Cartea Recordurilor ca cea mai mica bancnota din lume.

FOTO. Cum arata si cat costa cea mai extravaganta inghetata din Dubai

Cea mai scumpa inghetata din Dubai, Diamantul Negru, se gaseste intr-o cafenea de lux si costa 817 dolari, echivalentul sumei de peste 3. 000 de lei, informeaza site-ul alarabiya. net.

FOTO Certeze, cea mai frumoasa si bogata comuna din Romania. Locul in care cel mai amarat om era primarul

Certeze, cea mai bogata si printre cele mai frumoase comune din Romania, e la o aruncatura de bat de Negresti Oas. Cand intri in comuna nu stii pe care parte a drumului sa te uiti mai intai si ce constructie sa admiri mai mult.

Indienii de la Tata Motors recunosc ca cea mai ieftina masina din lume a fost un esec si din cauza pretului prea mic

Tata Motors, compania indiana care a lansat masina de 2. 500 de dolari, admite ca a gresit la partea de marketing prin prezentarea masinii ca fiind cea mai ieftina din lume, spune Ratan Tata, fost sef al grupului. Descrierea a devenit un stigmat pentru masina, fiindca oamenii pur si simplu nu voiau ca vecinii sa ii vada in ceva atat de ieftin. Acum, compania va repozitiona produsul. A fost prezentata ca fiind cea mai ieftina masina din India, nu cea mai accesibila si nici cu cel mai bun raport calitate-pret.

Avancronica Liga Campionilor: Manchester City - Barcelona, cel mai tare meci din optimi

Manchester City o intalneste, marti, pe teren propriu, de la ora 21. 45, in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor, pe FC Barcelona. Trupa lui Messi si Neymar va da piept cu Aguerro si coechipierii sai in cel mai puternic duel din aceasta faza a competitiei.

ArcelorMittal delisteaza combinatele din Iasi si Roman, iar pe cel din Hunedoara il trece pe AeRO

Grupul ArcelorMittal a decis sa delisteze de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) companiile care detin combinatele din Iasi si Roman, iar societatea care controleaza combinatul din Hunedoara va fi transferata de pe Rasdaq pe platforma AeRO.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )