Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO Proteste ale studentilor in fata Guvernului si a Ministerului Educatiei: Educatia finantati sau de la guvern plecati!

Hotnews Hotnews,
 FOTO Proteste ale studentilor in fata Guvernului si a Ministerului Educatiei: Educatia finantati sau de la guvern plecati!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a organizat astazi, 13 noiembrie, proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii au cerut Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, au organizat un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante momente din timpul protestului. continuă pe Hotnews

VIDEO / FOTO Proteste ale studentilor in fata Guvernului si a Ministerului Educatiei: Educatia finantati sau de la guvern plecati!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a organizat astazi, 13 noiembrie, proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii au cerut Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, au organizat un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante momente din timpul protestului.

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior: Inteleg revendicarile studentilor si doresc sa ii asigur ca Ministerul Educatiei depune toate eforturile pentru imbunatatirea situatiei lor

Mihnea Costoiu, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, anunta intr-o declaratie publicata pe site-ul Ministerului Educatiei ca intelege revendicarile studentilor care protesteaza miercuri dupa-amiaza in centrul Capitalei. Guvernul din care fac parte stie ca educatia este prioritara pentru dezvoltarea Romaniei, precizeaza ministrul delegat pentru Invatamant Superior.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )