Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO / FOTO Proteste ale studentilor in fata Guvernului si a Ministerului Educatiei: Educatia finantati sau de la guvern plecati!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO / FOTO Proteste ale studentilor in fata Guvernului si a Ministerului Educatiei: Educatia finantati sau de la guvern plecati!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a organizat astazi, 13 noiembrie, proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii au cerut Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, au organizat un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante momente din timpul protestului. continuă pe Hotnews

FOTO Proteste ale studentilor in fata Guvernului si a Ministerului Educatiei: Educatia finantati sau de la guvern plecati!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania a organizat astazi, 13 noiembrie, proteste de strada in Capitala si in centrele universitare din tara. Studentii au cerut Guvernului alocarea a 6% din PIB pentru educatie, majorarea subventiei camine-cantine si a fondului de burse. Studentii au pornit in mars din Complexul studentesc Regie, s-au oprit la facultatile de pe traseu, au organizat un miting in Piata Victoriei, urmat de un alt protest la sediul Ministerului Educatiei. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante momente din timpul protestului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )