Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO Stadionul de patru stele din Targu Jiu a fost inaugurat. Constructia a costat peste 26 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
FOTO Stadionul de patru stele din Targu Jiu a fost inaugurat. Constructia a costat peste 26 milioane de euro

Stadionul Municipal din Targu Jiu, clasificat la patru stele, a fost inaugurat vineri, 25 octombrie. Investitia s-a ridicat la peste 26 milioane de euro. continuă pe Adevărul

Sef din cadrul Brigazii Rutiere Bucuresti, acuzat de trafic de influenta si dare de mita, dupa ce ar fi acceptat un sejur la un hotel de patru stele din Poiana Brasov in schimbul interventiei sale intr-un dosar

Comisarul de politie Valentin Vezeteu, seful Serviciului Sistematizari din Politia Capitalei - Brigada Rutiera, a fost pus sub acuzare de DNA Brasov pentru trafic de influenta si dare de mita, pentru ca ar fi primit de la un conducator auto un sejur in valoare de 1. 100 lei la un hotel de patru stele situat in statiunea Poiana Brasov in schimbul clasarii unui dosar.

Tanar din Targu Jiu, extradat in Franta. A comis zeci de furturi

Un tanar in varsta de 31 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost arestat si urmeaza sa fie extradat in Franta unde este acuzat de comiterea a zeci de furturi, dar si de tainuire.

Cadavru mumificat gasit in curtea unei vile din Targu Jiu

Un cadavru mumificat a fost gasit, astazi de dimineata, in curtea unei vile de pe strada 22 Decembrie din municipiul Targu Jiu.

Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu a primit cinci amenzi de la ITM Gorj. Reactivi folositi la analizele medicale, depozitati intr-o incapere cu mucegai

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost sanctionat de catre Inspectoratul pentru Protectia Muncii Gorj cu cinci amenzi, in cuantum total de 22. 000 de lei.

Liga 2: Pandurii Targu Jiu, debut cu infrangere pe noul stadion (0-1 vs Universitatea Cluj)

Pandurii Targu Jiu a debutat, vineri, pe noul stadion pe care isi va disputa meciurile de pe teren propriu, cu o infrangere. A cedat cu 0-1 in fata formatiei Universitatea Cluj, intr-o partida care a facut parte din etapa a 14-a a Ligii 2.

Octogenar gasit decedat in casa, alaturi de fiul sau care se afla in stare ebrietate

Un batran de 82 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost gasit decedat, in propria locuinta, alaturi de fiul sau, care se afla in stare de ebrietate.

Elev de clasa a VI-a agresat in baia scolii de un coleg

Un elev de clasa a VI-a de la o scoala din municipiul Targu Jiu a fost agresat de catre un coleg in baia unitatii de invatamant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )