Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga 2: Pandurii Targu Jiu, debut cu infrangere pe noul stadion (0-1 vs Universitatea Cluj)

Hotnews Hotnews,
 Liga 2: Pandurii Targu Jiu, debut cu infrangere pe noul stadion (0-1 vs Universitatea Cluj)

Pandurii Targu Jiu a debutat, vineri, pe noul stadion pe care isi va disputa meciurile de pe teren propriu, cu o infrangere. A cedat cu 0-1 in fata formatiei Universitatea Cluj, intr-o partida care a facut parte din etapa a 14-a a Ligii 2. continuă pe Hotnews

FOTO Stadionul de patru stele din Targu Jiu a fost inaugurat. Constructia a costat peste 26 milioane de euro

Stadionul Municipal din Targu Jiu, clasificat la patru stele, a fost inaugurat vineri, 25 octombrie. Investitia s-a ridicat la peste 26 milioane de euro.

Tanar din Targu Jiu, extradat in Franta. A comis zeci de furturi

Un tanar in varsta de 31 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost arestat si urmeaza sa fie extradat in Franta unde este acuzat de comiterea a zeci de furturi, dar si de tainuire.

Cadavru mumificat gasit in curtea unei vile din Targu Jiu

Un cadavru mumificat a fost gasit, astazi de dimineata, in curtea unei vile de pe strada 22 Decembrie din municipiul Targu Jiu.

Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu a primit cinci amenzi de la ITM Gorj. Reactivi folositi la analizele medicale, depozitati intr-o incapere cu mucegai

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu a fost sanctionat de catre Inspectoratul pentru Protectia Muncii Gorj cu cinci amenzi, in cuantum total de 22. 000 de lei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )