Libnet.ro
UNICEF

23:31

FOTO. Statuia lui Matei Corvin din Cluj a fost vandalizata

România Liberă România Liberă,
FOTO. Statuia lui Matei Corvin din Cluj a fost vandalizata

Statuia ecvrestra din bronz a lui Matei Corvin, din Cluj-Napoca, a fost vandalizata, in noaptea de marti spre miercuri. Monumentul a fost vopsit partial cu o vopsea de culoare maro. continuă pe România Liberă

Statuia lui Matei Corvin din Cluj-Napoca, vandalizata

Statuia ecvrestra din bronz a lui Matei Corvin din Piata Unirii din Cluj-Napoca a fost vandalizata, in noaptea de marti spre miercuri, fiind vopsita partial cu o vopsea de culoare maro. Primaria va depune.

Cluj: Statuia lui Matei Corvin a fost vandalizata (FOTO)

Cu o zi inainte de startul Untold Festival, statuia lui Matei Corvin din Piata Unirii a fost, din nou, vandalizata. Soclul statuii si partea din spate a calului au fost stropite cu vopsea maro, sub ochii a sute de.

Cum catalogheaza UDMR vandalizarea statuii lui Matei Corvin

UDMR considera ca vandalizarea statuii lui Matei Corvin din Cluj-Napoca reprezinta un gest de profanare a mostenirii culturale maghiare si cere interventia autoritatilor pentru identificarea autorilor si tragerea la raspundere a acestora.

Reactia furioasa a UDMR dupa vandalizarea statuii lui Matei Corvin

UDMR considera ca vandalizarea statuii lui Matei Corvin din Cluj-Napoca reprezinta un gest de profanare a mostenirii culturale maghiare si cere interventia autoritatilor pentru identificarea autorilor si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )