Libnet.ro
UNICEF

23:31

Statuia lui Matei Corvin din Cluj-Napoca, vandalizata

Antena3 Antena3,
Statuia lui Matei Corvin din Cluj-Napoca, vandalizata

Statuia ecvrestra din bronz a lui Matei Corvin din Piata Unirii din Cluj-Napoca a fost vandalizata, in noaptea de marti spre miercuri, fiind vopsita partial cu o vopsea de culoare maro. Primaria va depune. continuă pe Antena3

FOTO. Statuia lui Matei Corvin din Cluj a fost vandalizata

Statuia ecvrestra din bronz a lui Matei Corvin, din Cluj-Napoca, a fost vandalizata, in noaptea de marti spre miercuri. Monumentul a fost vopsit partial cu o vopsea de culoare maro.

Cluj: Statuia lui Matei Corvin a fost vandalizata (FOTO)

Cu o zi inainte de startul Untold Festival, statuia lui Matei Corvin din Piata Unirii a fost, din nou, vandalizata. Soclul statuii si partea din spate a calului au fost stropite cu vopsea maro, sub ochii a sute de.

Cum catalogheaza UDMR vandalizarea statuii lui Matei Corvin

UDMR considera ca vandalizarea statuii lui Matei Corvin din Cluj-Napoca reprezinta un gest de profanare a mostenirii culturale maghiare si cere interventia autoritatilor pentru identificarea autorilor si tragerea la raspundere a acestora.

Reactia furioasa a UDMR dupa vandalizarea statuii lui Matei Corvin

UDMR considera ca vandalizarea statuii lui Matei Corvin din Cluj-Napoca reprezinta un gest de profanare a mostenirii culturale maghiare si cere interventia autoritatilor pentru identificarea autorilor si.

Medic clujean, vizat de procurorii DNA. Perchezitii in spitale de Oncologie din 7 judete

Procurorii DNA au descins la Institutul Oncologie din Cluj-Napoca, la Spitalul de zi, aflat in curtea interioara a unitatii sanitare. DNA face parechezitii in 7 judeten intr-un dosar privind medici oncologi care ar fi beneficiat de avantaje materiale din partea firmelor de medicamente pentru ca apoi sa aprobe cumpararea unor medicamente pentru tratarea pacientilor diagnosticati cu cancer.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )