Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO. SUA: Zbor intarziat patru ore din cauza unei glume proaste pe un aeroport din Los Angeles

România Liberă România Liberă,
FOTO. SUA: Zbor intarziat patru ore din cauza unei glume proaste pe un aeroport din Los Angeles

Un avion al companiei American Airlines care trebuia sa decoleze de la Los Angeles catre Londra a fost nevoit sa-si amane plecare timp de 4 ore din cauza unei glume proaste puse la cale de un calator a carui retea wi-fi de la smartphone se numea Al Quida Free Terror Network, ceea ce a atras atentia unui insotitor de zbor, scrie Digitaltrends. continuă pe România Liberă

Echipa americana de fotbal Chivas USA va fi desfiintata din cauza dificultatilor financiare

Echipa americana de fotbal Chivas USA, care evolueaza in campionatul nord-american, va fi desfiintata din cauza dificultatilor financiare, a anuntat, luni, Major Soccer League MLS), citata de AFP. Chivas USA va.

Croatia: Fostul premier Ivo Sanader, spitalizat din cauza unor probleme cardiace

Fostul premier croat Ivo Sanader, inchis pentru opt si jumatate pentru fapte de coruptie, a fost spitalizat sambata din cauza unei aritmii cardiace, informeaza AFP. Sanader a fost spitalizat dupa ce starea.

Peste 824.000 de oameni si-au parasit casele din cauza conflictului din Ucraina

Mai mult de 824. 000 de persoane au fost fortate sa-si paraseasca locuintele din Ucraina din cauza conflictului declansat la inceputul anului, a anuntat vineri inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati.

Circulatie ingreunata pe autostrazile A1 si A2, din cauza zapezii

Circulatia pe autostrazile A1 Bucuresti - Pitesti si A2 Bucuresti - Constanta este ingreunata din cauza zapezii, care in unele zone masoara unu-doi centimetri, dar si a poleiului.

Avionul supersonic Aerion AS2 va putea strabate distanta dintre Londra si New York in patru ore

Esecul Concorde a insemnat pentru calatorii obisnuiti cu luxul ca nu mai au optiunea supersonica. insa, se pare ca nevoile lor de o calatorie rapida pot fi satisfacute acum cu ajutorul Aerion AS2. Acest avion supersonic poate face calatoria de la Londra la New York in doar 4 ore si 20 de minute.

Doua echipe de Formula 1 nu vor participa la MP al SUA din cauza problemelor financiare

Marussia si Caterham nu vor lua startul la Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii de la Austin, din Texas, antepenultima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, in cauza problemelor financiare.

Capitala: Sute de copaci doborati si zeci de masini avariate din cauza vantului

Vantul puternic a facut ravagii in Capitala. in ultimele 24 de ore, 133 de copaci au fost doborati, iar 65 de masini avariate, transmite B1 TV. Probleme au fost si cu 6 panouri, doua bannere, 11 stalpi si 9.

Bucuresti: Sute de copaci doborati si zeci de masini avariate din cauza vantului

Vantul puternic a facut ravagii in Capitala. in ultimele 24 de ore, 133 de copaci au fost doborati, iar 65 de masini avariate, transmite B1 TV. Probleme au fost si cu 6 panouri, doua bannere, 11 stalpi si 9.

Peste 3.9 miliarde de euro se pierd anual in Europa din cauza incapacitatii companiilor de a-si fideliza clientii

Expo Media, membru Marketing Insiders Group, organizeaza cea de-a sasea editie a conferintei de nisa, un eveniment de top cu tematica atragerii si fidelizarii clientilor din toata aria de business, in data de 6 noiembrie 2014, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Actorul Hugh Jackman, operat a treia oara, din cauza cancerului de piele

Actorul australian Hugh Jackman a suferit recent o noua operatie de indepartare a unor celule canceroase din zona nasului, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )