Libnet.ro
UNICEF

00:08

Actorul Hugh Jackman, operat a treia oara, din cauza cancerului de piele

România Liberă România Liberă,
Actorul Hugh Jackman, operat a treia oara, din cauza cancerului de piele

Actorul australian Hugh Jackman a suferit recent o noua operatie de indepartare a unor celule canceroase din zona nasului, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Hugh Jackman, tratat de cancer de piele pentru a treia oara in 12 luni

Actorul australian Hugh Jackman a suferit recent o a treia interventie chirurgicala de indepartare a unor celule canceroase din zona nasului, dupa ce in noiembrie 2013 a fost diagnosticat cu cancer de piele si a suferit o a doua operatie de acest tip in mai anul acesta.

Hugh Jackman, la al treilea tratament pentru cancerul de piele

Inca o lovitura pentru Hugh Jackman. Despre actor se crede ca a mers a treia oara la tratament pentru cancerul de piele, dupa ce starul a fost surprins din nou cu un plasture pe nas, ca si in celelalte dati.

Hugh Jackman, in pericol de moarte? I-a revenit cancerul la nas!

Cancerul de piele a revenit in cazul lui Hugh Jackman, care a fost fotografiat ieri prin New York avand un nou plasture pe nas. Este a treia procedura de indepartare a carcinoamelor canceroase prin care trece actorul australian in ultimul an.

Anghel Iordanescu, selectioner pentru a treia oara - Prezentarea noului antrenor al Romaniei

Directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal, Anghel Iordanescu, va conduce echipa nationala in actuala campanie de calificare la Campionatul European din 2016, dupa plecarea lui Victor Piturca la Al Ittihad, generalul urmand sa se afle pentru a treia oara la conducerea primei reprezentative.

Echipa americana de fotbal Chivas USA va fi desfiintata din cauza dificultatilor financiare

Echipa americana de fotbal Chivas USA, care evolueaza in campionatul nord-american, va fi desfiintata din cauza dificultatilor financiare, a anuntat, luni, Major Soccer League MLS), citata de AFP. Chivas USA va.

FOTO. SUA: Zbor intarziat patru ore din cauza unei glume proaste pe un aeroport din Los Angeles

Un avion al companiei American Airlines care trebuia sa decoleze de la Los Angeles catre Londra a fost nevoit sa-si amane plecare timp de 4 ore din cauza unei glume proaste puse la cale de un calator a carui retea wi-fi de la smartphone se numea Al Quida Free Terror Network, ceea ce a atras atentia unui insotitor de zbor, scrie Digitaltrends.

Croatia: Fostul premier Ivo Sanader, spitalizat din cauza unor probleme cardiace

Fostul premier croat Ivo Sanader, inchis pentru opt si jumatate pentru fapte de coruptie, a fost spitalizat sambata din cauza unei aritmii cardiace, informeaza AFP. Sanader a fost spitalizat dupa ce starea.

Peste 824.000 de oameni si-au parasit casele din cauza conflictului din Ucraina

Mai mult de 824. 000 de persoane au fost fortate sa-si paraseasca locuintele din Ucraina din cauza conflictului declansat la inceputul anului, a anuntat vineri inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati.

Circulatie ingreunata pe autostrazile A1 si A2, din cauza zapezii

Circulatia pe autostrazile A1 Bucuresti - Pitesti si A2 Bucuresti - Constanta este ingreunata din cauza zapezii, care in unele zone masoara unu-doi centimetri, dar si a poleiului.

Peste 3.9 miliarde de euro se pierd anual in Europa din cauza incapacitatii companiilor de a-si fideliza clientii

Expo Media, membru Marketing Insiders Group, organizeaza cea de-a sasea editie a conferintei de nisa, un eveniment de top cu tematica atragerii si fidelizarii clientilor din toata aria de business, in data de 6 noiembrie 2014, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )