Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hugh Jackman, tratat de cancer de piele pentru a treia oara in 12 luni

Adevărul Adevărul,
Hugh Jackman, tratat de cancer de piele pentru a treia oara in 12 luni

Actorul australian Hugh Jackman a suferit recent o a treia interventie chirurgicala de indepartare a unor celule canceroase din zona nasului, dupa ce in noiembrie 2013 a fost diagnosticat cu cancer de piele si a suferit o a doua operatie de acest tip in mai anul acesta. continuă pe Adevărul

Anghel Iordanescu, selectioner pentru a treia oara - Prezentarea noului antrenor al Romaniei

Directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal, Anghel Iordanescu, va conduce echipa nationala in actuala campanie de calificare la Campionatul European din 2016, dupa plecarea lui Victor Piturca la Al Ittihad, generalul urmand sa se afle pentru a treia oara la conducerea primei reprezentative.

Hugh Jackman, la al treilea tratament pentru cancerul de piele

Inca o lovitura pentru Hugh Jackman. Despre actor se crede ca a mers a treia oara la tratament pentru cancerul de piele, dupa ce starul a fost surprins din nou cu un plasture pe nas, ca si in celelalte dati.

Actorul Hugh Jackman, operat a treia oara, din cauza cancerului de piele

Actorul australian Hugh Jackman a suferit recent o noua operatie de indepartare a unor celule canceroase din zona nasului, informeaza Mediafax.

Hugh Jackman, in pericol de moarte? I-a revenit cancerul la nas!

Cancerul de piele a revenit in cazul lui Hugh Jackman, care a fost fotografiat ieri prin New York avand un nou plasture pe nas. Este a treia procedura de indepartare a carcinoamelor canceroase prin care trece actorul australian in ultimul an.

webPR: Andr Morys si John Ekman vin pentru prima oara in Romania la GPeC Evenimentul Anului in E-Commerce!

Doi dintre cei mai buni specialisti in optimizarea conversiilor la nivel mondial, Andre Morys si John Ekman, vor vorbi pentru prima oara in Romania pe 27 Noiembrie 2014 la GPeC Gala Premiilor eCommerce) Cel mai Important Eveniment de Comert Electronic. Biletele sunt puse in vanzare pe site-ul organizatorilor, iar pana pe 7 Noiembrie exista si o oferta early-bird de doar 39 EUR/bilet.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )