Libnet.ro
UNICEF

07:45

FOTO Timisorenii au marsaluit prin oras mai bine de trei ore, pentru salvarea Rosiei Montane

Adevărul Adevărul,
FOTO Timisorenii au marsaluit prin oras mai bine de trei ore, pentru salvarea Rosiei Montane

Protestele impotriva proiectului minier de la Rosia Montana au continuat si la Timisoara. Manifestantii au plecat din Piata Victoriei pe traseul Piata Marasti, bulevardul Take Ionescu, Modern, Piata Traian, Prefectura, Piata Unirii. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai bine vandute carti ale tuturor timpurilor!

The Da Vinci Code si The Lord of the Rings se numara printre cele mai bine vandute carti ale tuturor timpurilor, alaturi de alte romane care au facut istorie!.

Topul Forbes: cele mai bine platite modele ale lumii

Gisele Bundchen a fost numita, pentru al saptelea an consecutiv, cel mai bine platit manechin din lume. Potrivit revistei Forbes, ea a castigat, intre iunie 2012 si iulie 2013, 42 de milioane de dolari.

Beyonce si Jay-Z, cel mai bine platit cuplu de vedete din lume

Cantaretii americani Beyonce si Jay-Z ocupa prima pozitie in topul celor mai bine platite cupluri de vedete din lume, alcatuit in fiecare an de revista Forbes, au anuntat, joi, editorii acestei publicatii, informeaza Reuters.

People: Actrita Kerry Washington, desemnata cea mai bine imbracata vedeta feminina

Actrita Kerry Washington, 36 ani, a fost desemnata de revista People cea mai bine imbracata cvedeta feminina, in clasamentul anual al celor mai bine imbracate 10 vedete feminine. Ea este urmata de tanara.

FOTBAL. Sageata a reusit sa mai obtina trei puncte in Liga I, dupa ce a invins pe ...

Mi-as fi dorit ca acest esec sa vina cat mai tarziu, dar nu l-am putut evita din cauza oboselii, si-a inceput discursul de dupa meci Ion Rauta, tehnicianul constantean care a transformat o echipa blazata intr-una extrem de periculoasa pentru candidatele la promovare. Farul n-a mai reusit sa bata Braila, asa cum o facuse acum doua saptamani in Cupa Romaniei, dar a jucat iarasi foarte bine si doar ghinionul i-a privat pe marinari de un punct pe care l-ar fi meritat. Braila a inceput tare .

Actorul Mitica Popescu, detinut in inchisorile comuniste: Am avut sansa ca eram tanar. Multi au murit de foame, mancai cel mai bine cand visai

Actorul Mitica Popescu, incarcerat timp trei ani in mai multe inchisori comuniste, printre care si colonia de munca de la Periprava, povesteste cum multi detinuti mureau de foame si de epuizare, iar altii de inima rea, declarand ca el a avut noroc ca era tanar cand a fost condamnat.

Kerry Washington a fost numita cea mai bine imbracata femeie din lume!

Revista People le-a recompensat cu titluri pompoase pe starurile care in ultimul an au uimit prin tinutele chic afisate pe red carpet, dar le-a si taxat pe cele mai neinspirate dintre vedete. In vreme ce Kerry Washington, Jennifer Lawrence sau Solange Knowles au fost laudate pentru stilul lor vestimentar, Adele si Kristen Stewart au fost intens criticate la acelasi capitol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )