Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO: TOP 12 Cele mai frumoase case - RETROSPECTIVA 2013.

România Liberă România Liberă,
FOTO: TOP 12 Cele mai frumoase case - RETROSPECTIVA 2013.

Peste 100 de case au fost prezentate de-a lungul anului precedent in revista CASA MEA. Foarte mult au fost apreciate de cititori casele care prezinta si amenajarea interioara, astfel incat sa se distinga continuitatea dintre stilul exterior si cel interior, precum si idei de realizare a gradini Casele propuse sunt extrem de variate, asa cum au fost prezentate, pe categorii. Se pot distinge astfel case moderne, chiar avangardiste, ideile noi si indraznete fiind in centrul de interes pentru . continuă pe România Liberă

Top 500: Cele mai puternice branduri de banci din lume. O banca din Romania urca 3 pozitii

Cele mai prestigioase banci la nivel global sunt cuprinse in Top 500 Banking Brands, un clasament realizat de Brand Finance si publicat in revista lunara londoneza The Banker. Clasificarea a fost facuta in functie de valoarea de brand a.

Top 500: Cele mai puternice banci din lume. Un brand din Romania urca 3 pozitii

Cele mai prestigioase banci la nivel global sunt cuprinse in Top 500 Banking Brands, un clasament realizat de Brand Finance si publicat in revista lunara londoneza The Banker. Clasificarea a fost facuta in functie de valoarea de brand a.

Cele mai frumoase goluri de la Cupa Mondiala

Istoria Cupelor Mondiale este plina de goluri care au ramas intiparite in amintirea fanilor. Datorita frumusetii lor, dar si pentru ceea ce au insemnat la un anumit moment. Antena. ro3 va propune sa revedeti z.

EUROBAROMETRU: Romania, in top zece cele mai corupte tari europene.

Romania si Bulgaria sunt singurele tari ale UE care sunt monitorizate in ceea ce priveste nivelul coruptiei, prin intermediul Mecanimului de Cooperare si Verificare. Asta nu inseamna ca in UE exista zone libere de coruptie. UE pierde anual 120 de miliarde din cauza coruptiei, a declarat luni, Cecilia Malmstrom, comisar european pentru Afaceri Interne, prezentand primul raport al Executivului comunitar privind coruptia in UE. Aceasta a aratat ca multe companii fac afaceri bune utilizand .

Top: cele mai tari reclame care vor fi difuzate la Super Bowl 2014

Anul acesta, minutul de publicitate in timpul Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - costa 8 milioane de dolari. In aceste conditii, companiile si agentiile de publicitate s-au pregatit pentru a crea cele mai bune spoturi.

Top 10: aeroporturile cu cele mai multe zboruri anulate

Cele mai mari aeroporturi din Europa au inregistrat in ianuarie aproape 3. 000 de decolari anulate si peste 60. 000 de decolari cu intarziere. Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, se numara printre cele mai.

Moldova a iesit din topul statelor cu cele mai multe plangeri depuse la CEDO

Anul trecut, moldovenii au depus un numar-record de cereri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. in acelasi timp, tara noastra a iesit dupa multi ani din Top 10 cei mai mari furnizori de plangeri.

Romancele din Marea Britanie sunt cele mai fertile femei din Uniunea Europeana

Femeile din Romania care traiesc in Marea Britanie sunt cele mai fertile comparativ din alte Uniunea Europeana, informeaza Oficiul National de Statistica din Albion, citat de publicatia The Daily Mail.

Cele mai creative CV-uri de pana acum

Pe o piata a muncii suprasaturate, fiecare detaliu in plus conteaza. La asta s-au gandit si oamenii cu cele mai impresionante CV-uri cand si-au trimis portofoliul intr-o maniera diferita de cea a multimii. Pot servi drept inspiratie pentru viitoarele incercari, macar in ideea ca diferit nu inseamna mai rau, dimpotriva.

7.000 de locuri de munca disponibile prin ANOFM. Cele mai multe sunt destinate persoanelor cu studii medii

Aproape 7. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivelul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), cele mai multe fiind disponibile pentru persoanele cu studii medii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2925 seconds )