Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Traian Basescu, la Timisoara: Nu am crezut niciodata ca o forta politica cu 70% poate avea un comportament ca pe vremea anilor 50

Adevărul Adevărul,
FOTO Traian Basescu, la Timisoara: Nu am crezut niciodata ca o forta politica cu 70% poate avea un comportament ca pe vremea anilor 50

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat la Timisoara, printre altele, ca in cei aproximativ zece ani de mandat nu a crezut vreodata ca o forta politica cu 70% poate avea un comportament demn de anii 50. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, la Timisoara: Ponta a trecut in subordinea lui institutiile pe care vrea sa le controleze

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a sustinut, duminica, 11 mai, o conferinta de presa la Timisoara, declarand, printre altele, ca o buna parte dintre institutiile statului au inceput sa functioneze in timpul mandatului sau.

FOTO intalnire intre Traian Basescu si Nicolae Robu, la Primaria Timisoara: Mi-a impartasit din experienta de primar general al Capitalei

Traian Basescu, presedintele Romaniei, s-a intalnit cu primarul liberal al Timisoarei, Nicolae Robu. Cei doi au stat de vorba la Primarie in jur de zece minute.

Traian Basescu: Pana la numirea lui Patapievici la ICR, acesta era utilizat pentru acordarea de sinecuri

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Timisoara, ca pana la numirea lui Horia-Roman Patapievici si a lui Mircea Mihaies in fruntea ICR, institutia era utilizata pentru acordarea de sinecuri si a aratat ca nu a cerut niciodata nimic acestei conduceri.

Traian Basescu: Statul roman, inca ineficient si rigid in relatia cu cetatenii

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat dumunica, intr-o dezbatere de la Timisoara, ca statul roman este inca mult prea ineficient si rigid in relatia cu cetatenii Romaniei, pentru ca nu accepta sa fie gestionat de oameni competenti, ci de politicieni. Noi inca suntem la stadiul la care privim statul ca pe o masinarie care ne este potrivnica. Nu din cauza noastra, ci a statutului insusi a spus seful statului, adaugand ca cel ma bun motiv sa nu il recunoastem ca prieten este ca are naravul sa faca ce vrea, fara sa ne intrebe.

Traian Basescu s-a interesat de comasarea universitatilor timisorene si crearea unei universitati regionale la Timisoara

Presedintele Traian Basescu s-a interesat de crearea unei universitati regionale la Timisoara. Seful statului s-a intalnit, separat, duminica, la Timisoara, cu primarul Nicolae Robu PNL) si cu rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea.

Traian Basescu s-a interesat despre crearea unei universitati regionale la Timisoara

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, separat, la Timisoara, cu primarul Nicolae Robu PNL) si cu rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea, in discutiile cu cei doi seful statului interesandu-se despre crearea unei universitati.

Traian Basescu: Statul este privit ca o masinarie potrivnica, institutiile - mosii ale partidelor

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la Timisoara, ca statul roman este privit ca o masinarie potrivnica, institutiile fiind considerate mosii ale partidelor, pledand pentru o depolitizare a institutiilor. El a afirmat despre Serviciul Roman de Informatii ca a ajuns mai credibil decat primarii si ca am ajuns ca SRI sa se ocupe de evaziune fiscala.

FOTO VIDEO Arad: Traian Basescu a participat un targ cu oferte educationale si locuri de munca. Acesta a avut parte si de huiduieli

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a fost prezent sambata dupa-amiaza la Arad. in cadrul vizitei presedintele a avut parte si de doua momente neplacute. Unul a avut loc chiar in momentul sosirii, cand un grup restrans de aradeni l-au huiduit, iar al doilea in timpul unei sedinte a Partidului Miscarea Populara.

FOTO VIDEO Traian Basescu, huiduit la Arad

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a fost prezent sambata dupa-amiaza la Arad. in cadrul vizitei presedintele a avut parte si de doua momente neplacute. Unul a avut loc chiar in momentul sosirii, cand un grup restrans de aradeni l-au huiduit, iar al doilea in timpul unei sedinte a Partidului Miscarea Populara.

Traian Basescu vine luni, la 12.30, la Adevarul Live. Ce replica are Romania la declaratiile razboinice ale lui Rogozin?

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat luni, 12 mai, incepand cu ora 12. 30, intr-o editie speciala a Adevarul Live. Fata in fata cu seful statului se vor afla Dan Marinescu - redactor sef Adevarul - si jurnalistul Liviu Iolu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )