Libnet.ro
UNICEF

17:30

Traian Basescu, la Timisoara: Ponta a trecut in subordinea lui institutiile pe care vrea sa le controleze

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, la Timisoara: Ponta a trecut in subordinea lui institutiile pe care vrea sa le controleze

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a sustinut, duminica, 11 mai, o conferinta de presa la Timisoara, declarand, printre altele, ca o buna parte dintre institutiile statului au inceput sa functioneze in timpul mandatului sau. continuă pe Adevărul

FOTO Traian Basescu, la Timisoara: Nu am crezut niciodata ca o forta politica cu 70% poate avea un comportament ca pe vremea anilor 50

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat la Timisoara, printre altele, ca in cei aproximativ zece ani de mandat nu a crezut vreodata ca o forta politica cu 70% poate avea un comportament demn de anii 50.

Traian Basescu: Statul este privit ca o masinarie potrivnica, institutiile - mosii ale partidelor

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la Timisoara, ca statul roman este privit ca o masinarie potrivnica, institutiile fiind considerate mosii ale partidelor, pledand pentru o depolitizare a institutiilor. El a afirmat despre Serviciul Roman de Informatii ca a ajuns mai credibil decat primarii si ca am ajuns ca SRI sa se ocupe de evaziune fiscala.

LIVE VIDEO Presedintele Traian Basescu: La Victor Ponta tot ce nu intelege este fascism

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, legata de intentia de a decora fosta conducere a ICR.

Traian Basescu s-a interesat despre crearea unei universitati regionale la Timisoara

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, separat, la Timisoara, cu primarul Nicolae Robu PNL) si cu rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea, in discutiile cu cei doi seful statului interesandu-se despre crearea unei universitati.

Traian Basescu s-a interesat de comasarea universitatilor timisorene si crearea unei universitati regionale la Timisoara

Presedintele Traian Basescu s-a interesat de crearea unei universitati regionale la Timisoara. Seful statului s-a intalnit, separat, duminica, la Timisoara, cu primarul Nicolae Robu PNL) si cu rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea.

FOTO intalnire intre Traian Basescu si Nicolae Robu, la Primaria Timisoara: Mi-a impartasit din experienta de primar general al Capitalei

Traian Basescu, presedintele Romaniei, s-a intalnit cu primarul liberal al Timisoarei, Nicolae Robu. Cei doi au stat de vorba la Primarie in jur de zece minute.

Traian Basescu: O vizita a lui Ponta in Rusia, anul acesta, ar fi nepotrivita

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, caexista o intentie a Guvernului ca premierul Victor Ponta sa faca o vizita in Rusia in acest an, dar ar fi nepotrivita. Seful statului.

Traian Basescu: Ponta m-a rugat chiar sa-i fiu nas. Si-a lasat sotia insarcinata pentru fiica unui lider PSD (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca premierul Victor Ponta l-a rugat la un moment dat sa-i fie nas si ca n-ar trebui sa fie de mirare.

Traian Basescu: Ponta a vrut sa discrediteze conducerea ICR

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca sustine in instanta demersurile fostei conduceri ICR cu privire la acuzatiile proferate de premierul Victor Ponta.

Presedintele Traian Basescu, dupa amenintarile lui Rogozin: Vizita lui Ponta in Rusia ar fi nepotrivita

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la Digi 24, ca amenintarile vicepremierului rus Dmitri Rogozin au fost, probabil, proferate sub influenta alcoolului si a avertizat ca, in acest context, o potentiala vizita a premierului Victor Ponta in Federatia Rusa ar fi nepotrivita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )