Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu: O vizita a lui Ponta in Rusia, anul acesta, ar fi nepotrivita

B1 B1,
Traian Basescu: O vizita a lui Ponta in Rusia, anul acesta, ar fi nepotrivita

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, caexista o intentie a Guvernului ca premierul Victor Ponta sa faca o vizita in Rusia in acest an, dar ar fi nepotrivita. Seful statului. continuă pe B1

Traian Basescu: Pana la numirea lui Patapievici la ICR, acesta era utilizat pentru acordarea de sinecuri

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Timisoara, ca pana la numirea lui Horia-Roman Patapievici si a lui Mircea Mihaies in fruntea ICR, institutia era utilizata pentru acordarea de sinecuri si a aratat ca nu a cerut niciodata nimic acestei conduceri.

Traian Basescu, la Timisoara: Ponta a trecut in subordinea lui institutiile pe care vrea sa le controleze

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a sustinut, duminica, 11 mai, o conferinta de presa la Timisoara, declarand, printre altele, ca o buna parte dintre institutiile statului au inceput sa functioneze in timpul mandatului sau.

LIVE VIDEO Presedintele Traian Basescu: La Victor Ponta tot ce nu intelege este fascism

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, legata de intentia de a decora fosta conducere a ICR.

Presedintele Traian Basescu, dupa amenintarile lui Rogozin: Vizita lui Ponta in Rusia ar fi nepotrivita

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la Digi 24, ca amenintarile vicepremierului rus Dmitri Rogozin au fost, probabil, proferate sub influenta alcoolului si a avertizat ca, in acest context, o potentiala vizita a premierului Victor Ponta in Federatia Rusa ar fi nepotrivita.

Traian Basescu: Ponta si-ar dori sa fie primit de Putin. Sunt incercari pentru a se face o vizita

Presedintele Traian Basescu continua duelul declarativ cu premierul Victor Ponta, in aceasta seara, la B1TV, de la ora 21. 30, intr-o emisiune moderata de Robert Turceascu.

Traian Basescu: Nu pot sa consider afirmatiile lui Rogozin declaratii oficiale ale Federatiei Ruse. / Daca in Ucraina e razboi civil, Romania va fi profund afectata

Romania va fi profund afectata daca in Ucraina se va declansa un razboi civil intre est si vest, a declarat duminica presedintele Traian Basescu la Digi 24, potrivit Agerpres. Seful statului a mai spus, cu referire la declaratiile vicepremierului rus Dmitri Rogozin cu privire la Romania, ca acestea au fost facute sub influenta bauturilor alcoolice si ca nu le poate considera declaratii oficiale. Traian Basescu a mai spus, duminica, la Digi 24, ca exista o intentie a Guvernului ca premierul sa faca o vizita in Federatia Rusa in acest an, dar a subliniat ca acesta ar fi nepotrivita.

VIDEO Traian Basescu: Ziua Europei se deruleaza sub semnul unor amenintari fata de care UE nu stie cum sa se raporteze

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca Ziua Europei se desfasoara anul acesta sub semnul unor amenintari greu de inteles de statele occidentale care nu cunosc ambitiile teritoriale care ii anima pe liderii fostului imperiu sovietic. Seful statului a mai aratat, cu ocazia unei receptii gazduite la Cotroceni, ca Uniunea Europeana nu stie cum sa se raporteze inca pe deplin fata de aceste amenintari, incercand sa mentina un echilibru fragil intre imperativul conservarii legitimitatii internationale care i-ar impune o riposta severa si necesitatea apararii intereselor individuale ale statelor membre care reclama, dimpotriva, o atitudine ingaduitoare.

Traian Basescu: Ponta m-a rugat chiar sa-i fiu nas. Si-a lasat sotia insarcinata pentru fiica unui lider PSD (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca premierul Victor Ponta l-a rugat la un moment dat sa-i fie nas si ca n-ar trebui sa fie de mirare.

Traian Basescu: Ponta a vrut sa discrediteze conducerea ICR

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca sustine in instanta demersurile fostei conduceri ICR cu privire la acuzatiile proferate de premierul Victor Ponta.

FOTO Traian Basescu, la Timisoara: Nu am crezut niciodata ca o forta politica cu 70% poate avea un comportament ca pe vremea anilor 50

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat la Timisoara, printre altele, ca in cei aproximativ zece ani de mandat nu a crezut vreodata ca o forta politica cu 70% poate avea un comportament demn de anii 50.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )