Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO VIDEO Capsunele de toamna, mai aromate decat cele de primavara-vara, dar cumparatorii fug de ele. Oamenii sunt mai invatati acum cu portocalele

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Capsunele de toamna, mai aromate decat cele de primavara-vara, dar cumparatorii fug de ele. Oamenii sunt mai invatati acum cu portocalele

In pietele din Capitala se gaseste un fruct cu care oamenii sunt mai obisnuiti in sezonul de primavara-vara. Vorbim de capsunele de toamna, care se produc in aceasta perioada in Gaesti. Producatorul spune ca fructele pot fi culese pana la sfarsitul lunii noiembrie. continuă pe Adevărul

Roger Federer: Ma asteptam ca Rafa sa nu joace la Beijing, dar asa e el - un mare profesionist. Nu voi juca mai mult decat o fac acum

Roger Federer va disputa la Shanghai competitie din categoria Masters) primul turneu oficial dupa eliminarea din sferturile de la US Open. Elvetianul a discutat despre ce urmeaza pentru el, despre locul 1 ATP si despre evolutia foarte buna a lui Rafa Nadal. Ma asteptam ca Rafa sa nu joace la Beijing, a fost ocupat dupa US Open. Dar asa e el, un mare profesionist. Nu voi juca mai mult decat o fac acum, a precizat fostul lider mondial.

O secretara din Satu Mare castiga mai mult decat presedintele Romaniei. Cum a fost posibil

Salariul unei secretare din Satu Mare, care depaseste 23. 000 de lei,a starnit controverse. Eva Sava din comuna Paulis a ajuns sa castige mai mult decat presedintele Romaniei, dupa.

Paris, moda verii lui 2018: tinute din piele, imprimeuri florale si grafice FOTO VIDEO

Saptamana Modei de la Paris a incheiat sirul prezentarilor colectiilor pentru primavara-vara lui 2018. Astfel, urmatorul sezon fashion va fi unul al imprimeurilor surprinzatoare atat ca mix de nuante, cat si ca modele, de la cele florale la cele grafice, al pieselor sic si rebele in acelasi timp, la care se adauga doza de senzualitate necesara unei garderobe pentru sezonul cald.

INTERVIU Arhitectii Visuri la Cheie raspund indoielilor privind veridicitatea emisiunii: Uneori realitatea ecu mult mai dureroasa decat ce se poate da la TV

Arhitectii Alina Vilcu si Omid Ghannadi au fost prezenti in studioul Adevarul Live pentru o discutie despre culisele uneia dintre cele mai de succes si de impact emisiuni de televiziune, Visuri la cheie. Cu aceasta ocazie, cei doi au oferit lamuriri celor care se indoiesc de veridicitatea proiectului, precizand ca, intr-adevar, uneori realitatea este mult prea dura pentru a putea fi difuzata pe micile ecrane.

Ninge ca-n povesti in Romania! Straturi groase de zapada s-au depus in tara (FOTO/VIDEO)

Zapada s-a asternut in weekend,la munte in Romania, mai ceva ca de Craciun. Drumarii au inceput deja sa dea cu material antiderapant pe zonele unde stratul de nea s-a depus cu.

FOTO VIDEO Ministrul Agriculturii Petre Daea, la Festivalul Viei si Vinului Bachus: Nu o sa fac deliciul presei. O sa degust vinul cu ochii

Petre Daea a vizitat sambata seara standurile putinilor producatori care au dorit sa-si prezinte vinurile la cel mai scump festival din istoria Vrancei.

O masina a intrat intr-un grup de pietoni, la Londra: Mai multe persoane au fost ranite(FOTO, VIDEO)

O masina a intrat intr-un grup de pietoni, la Londra, mai multe persoane fiind ranite, informeaza RT. com. Incidentul a avut loc in apropierea Muzeului de Istorie Naturala din capitala.

PRAPAD iN SUA! Uraganul NATE loveste cu putere: Oameni MORTI, evacuari DE URGENTA (FOTO, VIDEO)

SUA sunt lovite in aceste zile de un nou uragan. Mai multi locuitori ai orasului New Orleans au fost evacuati din zona digului, inainte de sosirea uraganului Nate pe Coasta Golfului SUA, ce a ucis cel.

Medicii, mintiti de Guvern: Intre 1.450 si 2.200 de lei, mai putin decat soferii deputatilor

In campania electorala, PSD promitea cresteri salariale consistente pentru medici specialisti si rezidenti, pe langa umflarea inconstienta a pensiilor si investitii minune - acestea din urma, bineinteles, nu se intampla. Mai rau, medicii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )