Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO VIDEO Ministrul Agriculturii Petre Daea, la Festivalul Viei si Vinului Bachus: Nu o sa fac deliciul presei. O sa degust vinul cu ochii

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Ministrul Agriculturii Petre Daea, la Festivalul Viei si Vinului Bachus: Nu o sa fac deliciul presei. O sa degust vinul cu ochii

Petre Daea a vizitat sambata seara standurile putinilor producatori care au dorit sa-si prezinte vinurile la cel mai scump festival din istoria Vrancei. continuă pe Adevărul

Petre Daea, rade de afirmatiile lui Vosganian referitoare la oua: A zburat prea departe cu imaginatia

Varujan Vosganian a ajus sa fie acum tinta ironiilor, dupa afirmatiile sale cum ca ouale din curtea taranului care nu aduc niciun ban la buget. Pana si ministrul Agriculturii, Petre Daea rade de.

Ministrul agriculturii a promis: banca de gene va functiona de anul viitor, in Buzau

Prezent la deschiderea targului Toamna buzoiana, ministrul agriculturii, Petre Daea, a declarat ca anul viitor Romania va avea o banca de gene pentru legumicultura, floricultura, plante medicinale si aromatice, pentru a realiza culturi din samanta proprie. Noua unitate va functiona la Buzau, sub coordonarea specialistilor de la Statiunea de Cercetare Legumicola Buzau.

Ministrul Agriculturii a promis: banca de gene va functiona, de anul viitor, in Buzau

Prezent la deschiderea targului Toamna buzoiana, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat ca anul viitor Romania va avea o banca de gene pentru legumicultura, floricultura, plante medicinale si aromatice, pentru a realiza culturi din samanta proprie. Noua unitate va functiona la Buzau sub coordonarea specialistilor de la Statiunea de Cercetare Legumicola Buzau.

Petre Daea, renumit pentru declaratii ciudate, rade pe seama lui Vosganian: Imaginatia lui a zburat prea departe

Ministrul Agricuturii, Petre Daea, a declarat, vineri, la Bacau, ca fostul ministru Varujan Vosganian a zburat prea departe cu imaginatia.

Pana si Petre Daea rade de Vosganian: Imaginatia lui a zburat prea departe

Ministrul Agricuturii, Petre Daea, a declarat, vineri, la Bacau, cu privire la afirmatiile lui Varujan Vosganian despre inclinatia romanilor spre autoconsum ca deputatului ALDE este un om care are condei bun, are si o imaginatie buna, dar cred ca, acum, a zburat prea departe cu imaginatia.

FOTO VIDEO Un sfert de secol de Bachus la Focsani. Cele patru zile de sarbatoare costa bugetul judetului 400.000 de euro

Momentul inaugural al celei de a-XXV-a editii a Festivalului International al Viei si Vinului Bachus 2017 a avut loc la orele 18. 00, in prezenta a cateva sute de oameni prezenti in Piata Unirii din Focsani, in special elevi de la liceele din Focsani si din judet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )