Libnet.ro
UNICEF

11:30

Petre Daea, rade de afirmatiile lui Vosganian referitoare la oua: A zburat prea departe cu imaginatia

Antena3 Antena3,
Petre Daea, rade de afirmatiile lui Vosganian referitoare la oua: A zburat prea departe cu imaginatia

Varujan Vosganian a ajus sa fie acum tinta ironiilor, dupa afirmatiile sale cum ca ouale din curtea taranului care nu aduc niciun ban la buget. Pana si ministrul Agriculturii, Petre Daea rade de. continuă pe Antena3

Pana si Petre Daea rade de Vosganian: Imaginatia lui a zburat prea departe

Ministrul Agricuturii, Petre Daea, a declarat, vineri, la Bacau, cu privire la afirmatiile lui Varujan Vosganian despre inclinatia romanilor spre autoconsum ca deputatului ALDE este un om care are condei bun, are si o imaginatie buna, dar cred ca, acum, a zburat prea departe cu imaginatia.

Petre Daea, renumit pentru declaratii ciudate, rade pe seama lui Vosganian: Imaginatia lui a zburat prea departe

Ministrul Agricuturii, Petre Daea, a declarat, vineri, la Bacau, ca fostul ministru Varujan Vosganian a zburat prea departe cu imaginatia.

VIDEO Ministrul Petre Daea, la deschiderea targului Toamna Buzoiana. A cumparat porumb fiert, branza si crema pentru maini

Miercuri, s-a deschis Toamna Buzoiana. Prezent la inaugurarea evenimentului dedicat recoltei, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a stat de vorba cu fiecare producator in parte, intr-un tur de peste trei ore prin targ. Oaspetele de seama nu a rezistat tentatiilor, degustand si cumparand mai multe produse. Daea a pus in traista de la porumb fiert, branza de oaie, tuica pana la o alifie pentru maini.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )