Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO VIDEO Doi basarabeni au incercat sa scoata din tara un Logan furat din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Doi basarabeni au incercat sa scoata din tara un Logan furat din Bucuresti

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au descoperit la cu ocazia unui controlul de frontiera un autoturism Dacia Logan care a fost furat din municipiul Bucuresti. Doi basarabeni intentionau sa scoata masina din tara pe o platforma. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Descinderi ale inspectorilor fiscali la Strehaia. Firmele romilor datoreaza bugetului de stat 30 de milioane de lei

Peste 120 de firme administrate de cetateni de etnie roma din Strehaia datoreaza bugetului de stat aproximativ 30 de milioane de lei. Datoriile s-au acumulat in timp in special in urma derularii unor tranzactii comerciale fictive cu diverse firme din Turnu Severin, dar si din tara, afaceri care au intrat in vizorul procurorilor DIICOT.

Radisson, cel mai mare hotel de cinci stele din tara, a trecut pe profit

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din datele comunicate Bursei, citate de Mediafax.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara, pana la ora 18.00

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de vant puternic, ce va depasi la rafala 50 de km/h, pentru mai multe judete din tara, in intervalul orar 12.

Noapte de cosmar in mai multe orase din tara. Vantul puternic a rupt copacii si a smuls acoperisuri de pe case si blocuri

Vijeliile au produs pagube in mai multe zone din tara. La Brasov au doborat copaci si au smuls acoperisuri de pe case si blocuri. Cinci masini au fost avariate de bucatile de tabla cazute de pe acoperisuri.

FOTO VIDEO Au salvat evrei de la moarte, riscandu-si propriile vieti. Cine sunt moldovenii drepti intre popoare

Zeci de moldoveni au salvat evrei de la moarte in timpul Holocaustului, cu riscul propriilor vieti. Din pacate, faptele lor eroice raman necunoscute in tara noastra. Statul Israel, in schimb, i-a rasplatit cu medalii si onoruri.

Business report: Dobanzile si comisioanele pe care ANPC vrea sa le scoata din contractele de credit ale BCR; Oligarhii lui Putin fac achizitii in Europa; Parlamentul European voteaza azi eliminarea tarifelor de roaming. Masura ar putea intra in vigoare i

BCR a manipulat piata de capital, directorii Depozitarului Central si SSIF Broker, amendati de ASF in scandalul Harinvest. Totodata, ASF a luat decizia de a sesiza DIICOT-ul in legatura cu manipularea pietei. Solutia magica pentru stoparea cresterii preturilor la gaze si energie: sa scada consumul. Data de 1 aprilie este asteptata cu infrigurare de catre marii consumatori de gaze naturale si energie electrica din Romania.

FOTO VIDEO Adi V., pedofilul din Resita saltat de DIICOT, a fost retinut pentru 24 de ore

Pedofilul recruta baieti din familiile sarace, copii cu varste cuprinse intre 10-14 ani, pe care ii platea cu bani putini.

FOTO VIDEO Un brasovean, singurul roman la cea mai mare competitie de schi alpinism din lume

Competitie de schi alpinism din lume Cursa de la Pierra Menta a devenit un adevarat fenomen in randul schiorilor din intreaga lume. A ajuns deja la a 29-a editie, iar in acest weekend va reusit la start 600 de sportivi. Ciprian Lolu, un alpinist de 35 de ani din Zarnesti este singurul roman din competitie.

FOTO VIDEO Ce spun autoritatile dar si ranitii despre accidentul de luni noapte de la Cantonul Nera

Un teribil accident de munca a avut loc luni seara in apropierea Cantonului Nera din Valiug, o persoana decedand si alte doua ramanand incarcerate.

FOTO VIDEO Fotograful Vlad Eftenie, castigator la Sony World Photography

Fotograful roman Vlad Eftenie este castigatorul categoriei Open Low Light din cadrul Sony World Photography Awards.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )