Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO VIDEO Dragoste la persoana a treia, un film care te epuizeaza emotional

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Dragoste la persoana a treia, un film care te epuizeaza emotional

Imi place sa scriu despre lucruri pe care nu le inteleg, asa ca dragostea mi s-a parut un subiect firesc de abordat, asa a explicat regizorul Paul Haggis cum s-a nascut filmul Third Person/ Dragoste la persoana a treia, ce va avea premiera in Romania pe 4 iulie. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Artista care a defilat dezbarcata la celebrul eveniment Art Basel

Libera de prejudecati, artista Milo Moire s-a prezentat la renumitul eveniment de arta contemporana Art Basel imbracata in. cuvinte. Femeia si-a scris pe trup numele obiectelor vestimentare pe care ar fi trebuit sa le poarte. Gestul ei a fost un apel la trezirea oamenilor din rutina, explica artista pe blogul personal.

FOTO VIDEO Moastele Sf. Ioan cel Nou, pazite cu greu de jandarmi la procesiunea din Suceava. imbulzeala la al doilea cel mai mare pelerinaj din Moldova

Jandarmii au facut cu greu fata miilor de pelerini care s-au imbulzit sa treaca pe sub racla cu moastele Sfantului Ioan cel Nou de la Suceava. Ploaie abundenta in timpul procesiunii de Sanziene, al doilea cel mai mare pelerinaj din Moldova.

FOTO VIDEO Aviate - daca Yahoo ar face un telefon, asa ar arata. Cum sa folosesti cel mai bun launcher de Android

Yahoo vrea sa reimagineze ecranul telefoanelor cu Android. Si daca ar putea face un telefon, asa ar arata. Aviate e aplicatia launcher care-ti schimba aspectul sistemului si aproape ca iti aduce frumusetea si functionalitatea iPhone.

FOTO VIDEO Nokia X2, a doua descalecare a Android-ului in universul Microsoft

Nokia X2 este noul telefon al companiei detinute de Microsoft, care foloseste un sistem de operare Android modificat. Este a doua generatie a telefonului, dupa Nokia X, lansat in februarie la Barcelona.

FOTO VIDEO Detoxifiere de Facebook, tablete si telefoane mobile: tabara unde ajung dependentii de tehnologie

In apropiere de San Francisco, California, exista tabara Camp Grounded, special creata pentru cei care vor sa reinvete cum este sa traiesti fara acces la internet, retele sociale, fara telefoane mobile, tablete si computere.

FOTO VIDEO Operatiune dramatica pentru un animal care a cazut intr-o groapa. Finalul a fost, insa, fericit

O vacuta in varsta de doi ani a cazut astazi intr-o groapa adanca de doi metri. Pompierii s-au chinuit doua ore pentru a o putea scoate.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )