Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO + VIDEO: Papa Francisc a inceput vizita pe insula Lesbos

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO: Papa Francisc a inceput vizita pe insula Lesbos

Papa Francisc merge, sambata, pe insula elena Lesbos, unde va transmite un mesaj de solidaritate fata de imigranti. continuă pe România Liberă

FOTO VIDEO Papa Francisc s-a intors din insula Lesbos la Vatican cu 12 refugiati sirieni

Papa Francisc si-a incheiat vizita pe insula elena Lesbos. in aeronava Suveranului Pontif s-au imbarcat si trei familii de refugiati sirieni, in total 12 persoane, de confesiune musulmana, care vor fi cazati la Vatican.

Papa Francisc s-a intors din insula Lesbos la Vatican cu 12 refugiati sirieni FOTO VIDEO

Papa Francisc si-a incheiat vizita pe insula elena Lesbos. in aeronava Suveranului Pontif s-au imbarcat si trei familii de refugiati sirieni , in total 12 persoane, de confesiune musulmana, care vor fi cazati la Vatican.

Papa Francisc a plecat din insula Lesbos insotit de trei familii de refugiati sirieni, pe care le va caza la Vatican (VIDEO)

Papa Francisc si-a incheiat vizita istorica in insula greceasca Lesbos. Suveranul Pontif a transmis un mesaj de solidaritate fata de refugiati. insotit de Patriarhul Bartolomeu I al.

VIDEO Papa Francisc, printre refugiatii din insula greceasca Lesbos

Intr-un gest de solidaritate, Papa Francisc a ajuns astazi pe insula greceasca Lesbos, o poarta de acces pentru migranti in Europa, unde va petrece cateva ore. La ora 10. 04, Suveranul Pontif a aterizat la Mytilene, capitala insulei, unde a fost intampinat de prim-ministrul grec Alexis Tsipras, de Bartolomeu, Patriarhul Constantinopolului, si de arhiepiscopul ortodox al Atenei si al intregii Grecii, Ieronimos.

Papa a parasit insula Lesbos, insotit de 12 refugiati sirieni pe care ii va gazdui in Vatican

Papa Francisc a parasit insula greaca Lesbos, intorcandu-se in Vatican impreuna cu 12 refugiati sirieni, ca gest de bun-venit oferit imigrantilor care au ajuns in Europa, fata de care si-a exprimat solidaritatea in cadrul vizitei de.

FOTO + VIDEO: Vizita Papei Francisc pe insula Lesbos s-a incheiat. Trei familii de refugiati au plecat la Vatican cu Suveranul Pontif

Papa Francisc merge, sambata, pe insula elena Lesbos, unde va transmite un mesaj de solidaritate fata de imigranti.

Papa Francisc a ajuns pe insula Lesbos din Grecia pentru a vizita taberele de imigranti

Papa Francisc a ajuns, sambata dimineata, pe insula greaca Lesbos, pentru a vizita o tabara in care se afla peste 3. 000 de imigranti ce risca sa fie deportati in Turcia, pentru a-si exprima solidaritatea fata de cei care incearca sa ajunga in Europa,.

Papa Francisc si-a incheiat vizita in Lesbos luand in avion trei familii de refugiati sirieni

ACTUALIZARE 16:35 Papa Francisc si-a incheiat vizita pe insula elena Lesbos si a decolat spre Roma in jurul orei locale 12. 15 GMT, pe aeronava imbarcandu-se si trei familii de refugiati sirieni de confesiune musulmana, care vor fi cazati la Vatican, transmit Reuters si France Presse. *ACTUALIZARE 14:48 ''Nu sunteti singuri '', le-a spus papa Francisc migrantilor din Moria care ii cereau ajutorul .

Experti: Vizita papei Francisc pe Insula Lesbos are ca scop sa atraga atentia Europei asupra valorilor crestine

Papa Francisc vrea, ca prin vizita de sambata de pe Insula Lesbos, sa atraga atentia lumii asupra celei mai grave crize umanitare cu care se confrunta Europa dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, sa le reaminteasca oamenilor valorile crestine, dar si sa exercite presiuni asupra liderilor politici pentru a gasi o solutie demna la aceasta situatie, afirma analisti citati de presa internationala.

Experti: Vizita Papei Francisc pe Insula Lesbos are ca scop sa atraga atentia Europei asupra valorilor crestine

Papa Francisc vrea, prin vizita de sambata de pe Insula Lesbos, sa atraga atentia lumii asupra celei mai grave crize umanitare cu care se confrunta Europa dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, sa le reaminteasca oamenilor valorile crestine, dar si sa exercite presiuni asupra liderilor politici pentru a gasi o solutie demna la aceasta situatie, afirma analisti citati de presa internationala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )