Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO VIDEO Restaurantul Rosu a fost distrus de flacari

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Restaurantul Rosu a fost distrus de flacari

Incendiu devastator la unul din cele mai frumoase si luxoase restaurante din judetul Teleorman. Complexul rustic din Padurea Vedea din Alexandria a fost cuprins de flacari. Desi s-a intervenit cu toate autospecialele unitatii de pompieri din Alexandria, focul a fost stins abia dupa 2 ore, dar din restaurantul Rustic n-a mai ramas nimic. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Restaurantul Rustic a fost distrus de flacari

Incendiu devastator la unul din cele mai frumoase si luxoase restaurante din judetul Teleorman. Complexul rustic din Padurea Vedea din Alexandria a fost cuprins de flacari. Desi s-a intervenit cu toate autospecialele unitatii de pompieri din Alexandria, focul a fost stins abia dupa 2 ore, dar din restaurantul Rustic n-a mai ramas nimic.

FOTO VIDEOInterventie aeriana a IGAV pentru stingerea unui incendiu de vegetatie in Domogled

Un incendiu de vegetatie s-a produs, joi, in Parcul National Domogled - Valea Cernei, in zona Baile Herculane. La fata locului intervin rangeri si lucratori silvici, dar preventiv, au fost trimisi si 60 de pompieri.

FOTO VIDEO Fotografii de nunta altfel: balaceala in namol pentru un album foto de viitor

Miscare Trash The Dress Distruge rochia) a suprimat traditionalele albume foto de nunta. Astazi, miresele pozeaza in piese vestimentare in flacari sau se balacesc in mocirla, de dragul unor fotografii remarcabile.

FOTO VIDEO Copilul obez din Dolj a fost inmormantat. Alexandru cantarea la 5 ani 90 de kilograme

Alexandru Negrici, copilul in varsta de cinci ani care cantarea 90 de kilograme, a murit miercuri, la Craiova. Baiatul a fost inmormantat, vineri, in comuna doljeana Dragotesti.

FOTO VIDEO Primul test public cu masina zburatoare

Masina zburatoare a fost visul oamenilor de ceva vreme, iar Terrafugia Transition ar putea fi cam cel mai bun exemplu de asemenea creatie. Acum doua zile, masina care poate zbura a facut si primul test in fata publicului.

FOTO VIDEO inapoi spre radacinile neamului romanesc, la pas pe taramul apostolului Andrei

Se zice ca in vechime primul apostol al lui Iisus Hristos a pasit pe aceste meleaguri pentru a propavadui cuvantul Domnului. Si tot aici, actul de nastere al poporului roman a fost incrustat in piatra alba de Dobrogea. in aceasta dimineata plecam intr-un periplu printr-o lume a radacinilor crestine ale poporului roman in cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )