Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO VIDEO Ce se stie despre atacul armat de la Paris, soldat cu moartea unui politist si revendicat de Statul Islamic

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Ce se stie despre atacul armat de la Paris, soldat cu moartea unui politist si revendicat de Statul Islamic

Un politist a fost ucis, iar alti doi grav raniti joi seara, la Paris, intr-un atac armat comis cu trei zile inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta si revendicat de organizatia terorista Statul Islamic. Atacatorul a fost la randul sau ucis in urma interventiei fortelor de ordine. continuă pe Adevărul

Statul Islamic revendica atacul armat de la Paris

Gruparea Stat Islamic a revendicat atacul armat care a costat viata unui politist si a ranit altul joi seara pe bulevardul Champs Elysees din Paris, potrivit unui comunicat publicat de organul sau de.

AP: Politia franceza a perchezitionat locuinta din Chelles a lui Karim Cheurfi, condamnat pentru atacarea unui politist in 2001, in legatura cu atacul armat de pe Champs-Elysees

Politia a perchezitionat o locuinta, la periferia de est a Parisului, in legatura cu atacul armat asupra unor politisti pe Champs-Elysees, relateaza news. ro citand The Associated Press. 04:10 CNN: Suspectul, care a fost impuscat de politia franceza, a facut obiectul unui dosar de supraveghere Fiche S si s-a aflat in atentia serviciului de securitate intern francez DGSI, a spus o sursa interna pentru CNN.

Ministerul francez de Interne, dupa atacul armat de pe Champs-Elysees: Agresorul a fost impuscat in riposta

Ministerul francez de Interne a declarat, la scurt timp dupa atacul armat de pe Champs-Elysees, ca agresorul a fost impuscat in riposta. Prefectura de politie a subliniat ca.

Noi informatii despre atacul cu BOMBA impotriva echipei Borussia Dortmund: Jucatorii ar fi trebuit sa MOARA pentru ca atacatorii au mizat la bursa

Au fost facute publice astazi noi informatii incredibile despre atacul cu bomba asupra echipei Dortmund in urma cu 10 zile. in urma incidentului, fundasul Marc Bartra a fost ranit, iar partida.

Hollande, dupa atacul din Paris: Un omagiu national va fi adus acestui politist care a fost asasinat in mod las. Concetatenii nostri sunt protejati (VIDEO)

Presedintele francez Francois Hollande participa la o reuniune de criza cu premierul Bernard Cazeneuve si ministrul de Interne Matthias Fekl, dupa atacul produs joi noapte pe bulevardul.

Trump, reactie dupa atacul din Paris: Se intampla lucruri teribile in lume. Trebuie sa ramanem puternici si vigilenti (VIDEO)

Se intampla lucruri teribile in lume, iar noi trebuie sa ramanem puternici si vigilenti, a fost reactia presedintelui american Donald Trump, dupa atacul produs joi noapte in.

Atacul din Paris, revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic (VIDEO)

Atacul de pe bulevardul parizian Champs-Elysees a fost revendicat de catre gruparea jihadista Stat Islamic, informeaza AFP. Autorul atacului de pe Champs-Elysees din centrul Parisului este Abu .

Ce se stie despre Karim Cheurfi, autorul atentatului de pe Champs-Elysees: In februarie, fusese retinut o zi sub acuzatia ca voia sa cumpere arme pentru a ucide politisti / A fost eliberat din lipsa de probe

Karim Cheurfi, 39 de ani, care a ucis joi un politist pe Champs-Elysees, in Paris, inainte de a fi omorat, era un recidivist obsedat de ideea de a ataca fortele de ordine, scrie AFP. Acesta fusese retinut in 23 februarie, fiind suspectat ca vrea sa cumpere arme pentru a ucide politisti, dar a fost eliberat din lipsa de probe.

Sorin Grindeanu, reactie dupa atacul din Paris: Suntem solidari cu prietenii nostri francezi

Premierul Sorin Grindeanu a reactionat pe o retea de socializare cu privire la atacul violent din Paris, potrivit DC News. Condoleante familiei politistului francez ucis aseara in atacul de la.

Marine Le Pen creste usor in sondaje dupa atacul din Paris, dar Emmanuel Macron ramane favorit

Candidatul En Marche, Emmanuel Macron, continua sa fie primul in sondajele pentru primul tur al alegerilor prezidentiale, desi Marine Le Pen a crescut dupa atacul comis joi noapte in Paris, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )