Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ministerul francez de Interne, dupa atacul armat de pe Champs-Elysees: Agresorul a fost impuscat in riposta

Antena3 Antena3,
Ministerul francez de Interne, dupa atacul armat de pe Champs-Elysees: Agresorul a fost impuscat in riposta

Ministerul francez de Interne a declarat, la scurt timp dupa atacul armat de pe Champs-Elysees, ca agresorul a fost impuscat in riposta. Prefectura de politie a subliniat ca. continuă pe Antena3

Teroare pe strazile Parisului. Imagini cu interventia fortelor de ordine, dupa atacul armat de pe Champs-Elysees

Un politist e a fost ucis si un altul a fostranit in urma unor schimburi de focuri care au avut loc joi seara in centrul capitalei Frantei, pe Champs-Elysees, scrie presa franceza, citata.

AP: Politia franceza a perchezitionat locuinta din Chelles a lui Karim Cheurfi, condamnat pentru atacarea unui politist in 2001, in legatura cu atacul armat de pe Champs-Elysees

Politia a perchezitionat o locuinta, la periferia de est a Parisului, in legatura cu atacul armat asupra unor politisti pe Champs-Elysees, relateaza news. ro citand The Associated Press. 04:10 CNN: Suspectul, care a fost impuscat de politia franceza, a facut obiectul unui dosar de supraveghere Fiche S si s-a aflat in atentia serviciului de securitate intern francez DGSI, a spus o sursa interna pentru CNN.

Hollande, dupa atacul din Paris: Un omagiu national va fi adus acestui politist care a fost asasinat in mod las. Concetatenii nostri sunt protejati (VIDEO)

Presedintele francez Francois Hollande participa la o reuniune de criza cu premierul Bernard Cazeneuve si ministrul de Interne Matthias Fekl, dupa atacul produs joi noapte pe bulevardul.

Statul Islamic revendica atacul armat de la Paris

Gruparea Stat Islamic a revendicat atacul armat care a costat viata unui politist si a ranit altul joi seara pe bulevardul Champs Elysees din Paris, potrivit unui comunicat publicat de organul sau de.

Marine Le Pen creste usor in sondaje dupa atacul din Paris, dar Emmanuel Macron ramane favorit

Candidatul En Marche, Emmanuel Macron, continua sa fie primul in sondajele pentru primul tur al alegerilor prezidentiale, desi Marine Le Pen a crescut dupa atacul comis joi noapte in Paris, informeaza.

Trump, reactie dupa atacul din Paris: Se intampla lucruri teribile in lume. Trebuie sa ramanem puternici si vigilenti (VIDEO)

Se intampla lucruri teribile in lume, iar noi trebuie sa ramanem puternici si vigilenti, a fost reactia presedintelui american Donald Trump, dupa atacul produs joi noapte in.

Donald Trump - prima reactie dupa atacul de la Paris: Pare sa fie un nou act terorist

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa atacul cu mitraliera de la Paris, in care un politist a fost ucis iar altul este grav ranit.

FOTO VIDEO Ce se stie despre atacul armat de la Paris, soldat cu moartea unui politist si revendicat de Statul Islamic

Un politist a fost ucis, iar alti doi grav raniti joi seara, la Paris, intr-un atac armat comis cu trei zile inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta si revendicat de organizatia terorista Statul Islamic. Atacatorul a fost la randul sau ucis in urma interventiei fortelor de ordine.

Sorin Grindeanu, reactie dupa atacul din Paris: Suntem solidari cu prietenii nostri francezi

Premierul Sorin Grindeanu a reactionat pe o retea de socializare cu privire la atacul violent din Paris, potrivit DC News. Condoleante familiei politistului francez ucis aseara in atacul de la.

Ministerul de Interne si Politia de Frontiera din Serbia se numara printre clientii grupului Teamnet, fondat de Sebastian Ghita

Ministerul de Interne din Serbia, Politia de Frontiera sarba si Comisia de Valori Mobiliare din Serbia figureaza in portofoliul de clienti al grupului Teamnet, fondat de omul de afaceri Sebastian Ghita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )