Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO VIDEO Sute de persoane au marsaluit pe strazile din Vaslui, impotriva gazelor de sist

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Sute de persoane au marsaluit pe strazile din Vaslui, impotriva gazelor de sist

In ciuda conditiilor meteo nefavorabile, peste 500 de persoane au protestat astazi impotriva gazelor de sist, la Vaslui. Actiunea de protest a debutat in Piata Civica a municipiului Vaslui, ulterior manifestantii marsaluind pe strazile din oras. continuă pe Adevărul

Barbat gasit injunghiat, intr-o ferma din Vaslui

Un barbat de 55 de ani din Vaslui a fost gasit mort, la o ferma din Gura Vaii, miercuri, fiind injunghiat cu un cutit, relateaza Mediafax.

FOTO VIDEO Vocea barladenilor. Nu vrem gaze de sist, refuz, rezist!

Barladul s-a aflat in randul celor peste 60 de orase din tara si strainatate care au marcat, pe 6 aprilie, Ziua internationala impotriva exploatarii/explorarii gazelor de sist.

FOTO VIDEO Patul-vibrator te va scapa de insomnie

Un anteprenor din Marea Britanie a creat patul care vibreaza si care iti va alunga insomnia, care va putea fi achizitionat contra sumei de 1. 205 euro.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Capitanul America: Razboinicul iernii, lupte corp la corp cu actorul roman Sebastian Stan

Filmul Captain America: The Winter Soldier/ Capitanul America: Razboinicul iernii, in care joaca si actorul de origine romana Sebastian Stan, are astazi premiera pe marile ecrane din Romania.

FOTO VIDEO Taranistii bacauani au donat sange. Ei au fost sensibilizati de cazul tinerei Monica Neamtu din Botosani

Cazul tinerei insarcinate din Botosani, Monica Neamtu 19 ani), operata de patru ori in ultimile zile, i-a sensibilizat si pe taranistii bacauani. Astazi, 13 membri ai Partidului National Taranesc Crestin si Democrat din Bacau au donat sange. in ultima perioada, numarul donatorilor a crescut, urmare a unor campanii de sensibilizare a populatiei.

FOTO VIDEO X, primul Android Nokia, in ofertele magazinelor din Romania

Nokia a lansat in februarie, la Mobile World Congress 2014 din Barcelona primele sale telefoane cu sistem de operare Android. Mizand pe piata ieftina, Nokia a prezentat X, X+ si XL. Cel mai ieftin model al gamei, Nokia X soseste in Romania si prin intermediul unui operator, dar si la un magazin online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )