Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO VIDEO Trenul Regal, intampinat in Gara Focsani de peste 1000 de oameni. Principesa Margareta a primit un buchet de flori tricolor

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Trenul Regal, intampinat in Gara Focsani de peste 1000 de oameni. Principesa Margareta a primit un buchet de flori tricolor

Ziua Nationala a Romaniei, altetele regale au efectuat o calatorie simbolica cu trenul, in semn de omagiu adus Regelui Ferdinand si Reginei Maria. continuă pe Adevărul

Trenul regal a ajuns la Buzau, unde a fost intampinat de aproximativ o mie de persoane

Trenul regal a fost intampinat la Gara Buzau de aproximativ o mie de persoane, cu flori, steaguri si cadouri pentru membrii Casei Regale.

Peste 400 de ploiesteni au asteptat trenul regal: 'Traiasca Regele! '

Peste 400 de persoane au asteptat, luni, in Gara de Sud din Ploiesti, trenul regal care a plecat dimineata din Gara regala din Sinaia intr-un drum simbolic de Ziua Nationala, ploiestenii scandand Traiasca Regele!.

FOTO VIDEO Entuziasm la Ploiesti. Sute de persoane au venit la intalnirea cu Familia Regala

Cateva sute de persoane au venit luni dimineata la Gara de Sud din Ploiesti, unde Trenul Regal a facut un popas in calatoria simbolica de Ziua Nationala, de la Sinaia la Bucuresti. Atmosfera creata pe peronul garii a fost una entuziasta si festiva.

Trenul regal, in calatorie simbolica prin tara, de Ziua Nationala a Romaniei

Membrii Familiei Regale au marcat Ziua Nationala a Romaniei printr-o calatorie simbolica cu trenul regal de la Sinaia la Bucuresti. Calatoria a inceput ieri si, dupa o noapte petrecuta la Sinaia, Principesa.

Membrii Familiei Regale au marcat Ziua Nationala a Romaniei printr-o calatorie cu trenul regal

Membrii Familiei Regale au marcat Ziua Nationala a Romaniei printr-o calatorie simbolica cu trenul regal de la Sinaia la Bucuresti. Calatoria a inceput ieri si dupa o noapte petrecuta la Sinaia,.

VIDEO Buzoienii s-au calcat in picioare, in gara, pentru a intampina trenul regal

Buzoienii s-au calcat in picioare in gara din Buzau la ceremonia de sosire a Trenului Regal. Haosul s-a produs din cauza spatiului insuficient de pe peronul statiei CFR Buzau. Principesa Margareta, principele Radu, principesa Maria si principele Nicolae au fost primiti cu paine si sare pe covorul rosu de primarul Buzaului si presedintele Consiliului Judetean dar si de copii imbracati in costume populare.

UPDATE. FOTO+VIDEO. 4.000 de persoane, la parada de Ziua Nationala. Peste 2.700 de militari romani si straini au defilat in Piata Constitutiei

Peste 2. 700 de militari, cu 280 de mijloace tehnice, din MApN, MAI, SRI si SPP vor participa, luni, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

FOTO VIDEO Cum au sarbatorit tinerii romaniZiua Nationalapeste hotare

Studentii romani care au plecat la universitati din strainatate au sarbatorit, ca in fiecare an, Ziua Nationala a Romaniei cu mese traditionale si petreceri romanesti, de care s-au bucurat alaturi de colegii lor internationali, asa cum fac si tinerii stabiliti peste hotare. Mai mult, filiala Ligii Studentilor Romani din Strainatate din Germania a lansat si o campanie inedita de promovare a tarii noastre in randul strainilor.

FOTO VIDEO Cozi de mii de oameni la Iasi pentru fasolele si carnatii dati de Primarie cu ocazia Zilei Nationale

Peste 5. 000 de ieseni s-au adunat de la primele ore ale diminetii de ieri pentru a participa de ceremonia organizata cu ocazia Zilei Nationale.

FOTO VIDEO Alegeri pentru Parlamentul Republicii Moldova 2014. Basarabenii voteaza la Bacau pentru viitorul european al tarii

La sectia organizata la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau au votat in primele ore ale diminetii, pana la ora 11, peste 100 de persoane. Au venit sa voteze zeci de familii care s-au stabilit in judetul Bacau si imprejurimi dar si o parte din cei 302 studenti care invata la Bacau. Alegerile sunt monitorizate atat de autoritatile din Republica Moldova, cat si de Jandarmerie, care asigura corectitudinea procesului de votare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )