Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO De Ziua Armatei Romane, Garnizoana Ramnicu Valcea a scos in strada masina de interventii folosita in Afganistan

Adevărul Adevărul,
FOTO De Ziua Armatei Romane, Garnizoana Ramnicu Valcea a scos in strada masina de interventii folosita in Afganistan

Manifestarile dedicate Zilei Armatei Romane au debutat cu un ceremonial militar si religios. Ulterior, Garnizoana Ramnicu Valcea a organizat o expozitie de tehnica militara si exercitii demonstrative cu caini special dresati. continuă pe Adevărul

FOTO Ziua Armatei Romane, sarbatorita cu fast si la Vaslui

Peste 300 de vasluieni au participat, astazi, la parada militara organizata de Cercul Militar impreuna cu Primaria Vaslui, in Piata Civica a orasului.

De Ziua Armatei Romane, la Cimitirul de onoare din Micleuseni, va fi organizat un tedeum, depunere de flori si vor fi rostite alocutiuni

De Ziua Armatei Romane va fi marcata in Republica Moldova cu o slujba religioasa, depunere de flori, moment de reculegere. Evenimentul va avea loc pe 25 octombrie, in localitatea Micleuseni, raionul Straseni si este organizata de Ambasada Romaniei in Republica Moldova, Mitropolia Basarabiei, autoritatilor locale din Micleuseni si Straseni.

Ministrul Apararii Nationale a sarbatorit Ziua Armatei Romane la Satu Mare

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a onorat cu prezenta manifestarile organizate la Satu Mare, cu prilejul zilei de 25 octombrie- Ziua Armate Romane. Acesta a subliniat, atat la manifestarile din Carei, cat si la cele din Satu Mare, aprecierea de care se bucura Armata Romana in lume.

Mesajul presedintelui Traian Basescu de Ziua Armatei Romane

Presedintele Traian Basescu a transmis, vineri, un mesaj de Ziua Armatei, in care arata ca militarii romani isi fac datoria in acord cu valorile si principiile unui sistem democratic, demonstrand, astfel, ca.

FOTO Ziua Armatei, marcata si la Bistrita

Intalniri cu elevii, expunerea armamentului din dotare si ceremonial militar-religios, asa a marcat Ziua Armatei saptamana aceasta Brigada 81 Mecanizata General Grigore Balan din Bistrita.

Restrictii de circulatie vineri, in Bucuresti, de Ziua Armatei Romane. Tronsoanele unde circulatia este inchisa

Ceremonialul militar de retragere cu torte, organizat vineri intre orele 18. 00, cu ocazia Zilei Armatei Romaniei, va restrictiona circulatia in Bucuresti pe anumite tronsoane.

FOTO Defilare de Ziua Armatei la monumentul ostasilor romani de la Balan

Ziua Armatei Romane sarbatorita in fiecare an pe 25 octombrie a fost marcata si la Calarasi. Autoritatile locale au cinstit memoria ostasilor cazuti la datorie printr-o ceremonie la monumentul eroilor de la Balan unde au fost depuse zeci de coroane de flori.

Ramnicu Valcea, orasul fara gara

Municipiul Ramnicu Valcea a ramas in acest an fara gara. Statia de cale ferata construita in secolul al XIX-lea a fost demolata la inceputul acestui an. Compania de Cai Ferate CFR) a preferat sa construiasca o gara noua decat sa reabiliteze una veche.

Animax deschide primul magazin din Ramnicu Valcea

Animax, retea de magazine specializata in comercializarea de hrana, produse de ingrijire si accesorii pentru animale de companie, deschide primul magazin din municipiul Ramnicu Valcea, in urma unei investitii de 100 000 euro, arata un comunicat de presa.

Imagini socante. Pietoni loviti pe trecere de un sofer beat, in Ramnicu Valcea

Trei persoane au fost lovite in plin pe o trecere de pietoni, chiar in centrul orasului Ramnicu Valcea. Barbatul care se afla la volan era beat si a trecut pe rosu. Una dintre victime este in stare grava, iar c.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )